Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslsr yogun mac fiksturumuz var .Deli gibi trans mi istiyorum diyecek adam transtan onemli seyler var diyor.Yok Hamza hamza yok cart yok curt yemin ederim 2veya 3 gunluk taraftarsiniz.su takim 4veya 5 sene sampiyon olmasa cogunuz takim degistirir.Hic biseye sabriniz yok .
Sabır fenerlilere has bir özelliktir. Biz başarı isteyen özellikli taraftarız. İyi gitsek bile eleştiririz. Eleştiri kendine çeki düzen vermesi içindir. Fatih Terim istifa demiş insanlarız. Fatih Terim fenerde olsa stadın adını değiştirirdi bunlar. Her yere heykelini yapardı.

Sabır fenerlilere has bir özelliktir. Biz başarı isteyen özellikli taraftarız. İyi gitsek bile eleştiririz. Eleştiri kendine çeki düzen vermesi içindir. Fatih Terim istifa demiş insanlarız. Fatih Terim fenerde olsa stadın adını değiştirirdi bunlar. Her yere heykelini yapardı.
şu an eleştirilecek bir şey yok, bundan 3 hafta sonra biz iyi olunca siz eleştirdiniz diye olmayacak bu da.

yeri geldiğinde herkes eleştirir camiada bu kültür var da şu an abartıldı

hull cityden Allahyara sövsek günaha girermiyiz

images

0,2 saniyede ekrandan kayboldu herif uçuyordu

Normalde 8 numara için beklensin diyordum fırsat hamlesi ama Okan hoca her gelen transferi en az 1 ay oynatmadigi için şimdiden alsak bile bir sürü maç kaçırır. Hamleyi hızlandırmak Lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk “Sol bek bölgesinde geçen sene çok fazla değişiklikler yaptık. Bu sene Angelino gibi önemli bir oyuncu transfer ettik. Kazımcan da çok değerli. İkisini kullanmak istiyorum.”

Allah aşkına sol beke Dubois'i filan koyup durma

Koyacaksan sağ beke koy

Hem Boey'de arada dinlensin

Yazık günah o da insan

İlle A Class oyuncu alma saplantısı nerden çıktı, onu da anlamıyorum?..Suudilerin piyasaya etkisi, daha çok olgunluk dönemini yaşamakta olan, CV si parlak oyuncular açısından oldu; büyük kulüpler kaybettiklerinin yerine benzer kalitede adamlara yöneldikleri için. Yoksa 23 yaşında, bonservisi 3-5, maaşı 1-1,5 olan futbolcunun maliyeti ya değişmemiş, yahut en fazla % 10 artmıştır, pek bir önemi yok...

Geçmiş yıllarda transferi düşünülen ve haftalarca uğraşılan 22-26 yaş arası oyunculardan, 2-3 m bonservis isteniyor diye vazgeçilirdi; önemli fırsatlar da kaçırılırdı. Şimdi ederi olan oyuncuya çok daha fazlasını ödeme imkanı var, işi bilen yönetici de var ama o tür oyunculara yönelik niyet yok bu defa. Bir Tete' yi düşündüler nasıl olduysa, o da en az ihtiyaç duyulan pozisyonun oyuncusu, umarım katkı sağlar...

Yöneticiye sorsan; taraftar yıldız istiyor diyecektir, taraftar hep yıldız ister; transfer edildi-edilecek diye deli-divane olduğu Falcao' yu üç ay sonra tuvalet kağıdı gibi görmeye başlar mesela. Taraftarda bu beklentiyi harlayan bizatihi kendileri oysa...

Okan Buruk “Sol bek bölgesinde geçen sene çok fazla değişiklikler yaptık. Bu sene Angelino gibi önemli bir oyuncu transfer ettik. Kazımcan da çok değerli. İkisini kullanmak istiyorum.”

Allah aşkına sol beke Dubois'i filan koyup durma

Koyacaksan sağ beke koy

Hem Boey'de arada dinlensin

Yazık günah o da insan
ya sen hocaya akıl mı veriyon dostum görmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt