- 31 Aralık 2015
- 14.899
- 9.759
- 1.588
Florya'da hain var herhalde bizim listeyi Roma ve lazio'ya vermiş.lazio mu bizim listeyi calmıs biz mi anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florya'da hain var herhalde bizim listeyi Roma ve lazio'ya vermiş.lazio mu bizim listeyi calmıs biz mi anlamadım
Ikisini deArkadaslar Roma Renatoyu mu aldi Paredesi mi anlamadim
İyi akşamlar,
5 milyon euro kira 24 milyon zorunlu opsiyon geri kalanı kolay bonus şeklinde (CL katılım, şu kadar maça çıkarsa) toplam 34 milyon euro şeklinde transferin sonuçlandığı bilgisi geldi.
@Melikşah Aydoğan gel %50 şansın var zorunlu mu değil mi
Kaynak Zaniolo'nun gidişi rtşKaynak
Paredes ?İyi akşamlar,
5 milyon euro kira 24 milyon zorunlu opsiyon geri kalanı kolay bonus şeklinde (CL katılım, şu kadar maça çıkarsa) toplam 34 milyon euro şeklinde transferin sonuçlandığı bilgisi geldi.
Buy option clauseRomano buy in option mu yazdi clause mi yazmisti
Yetersiz oldugunu dedigin gibi hoca da biliyor. Buradaki bazi renktaslar istiyor ki hoca kameralara "Takimin orta sahasi cok kotu, yonetimden acil transfer bekliyorum" desin. Insanlari anlamakta zorlaniyorum.Sanmiyorum yeterli gördugunu
Silmis
Samiyen haberin R yapışını iyi izleyin şimdi
İyi bari Verrattiyi bize birakmislar sagolsunlarIkisini de
İyi akşamlar reis Rafa Sİlva ile ilgili gelişmeler nedir söyler misin rica etsemİyi akşamlar,
Arkadaslar Roma Renatoyu mu aldi Paredesi mi anlamadim
Chelsea 100. Transferini yaptı!
Ulan biz ne zaman böyle bir meblaya adam satacağız.