Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naci ve Yakup zorunlu opsiyon diyor, Fabrizio satin alma opsiyonu diyor, Moretto’nun opsiyon konusunda net bilgisi yok

Okan konusunda ceza almışım canınız sağolsun . Sözleşme feshedilsin diyenlerin mesajlarını okuyorum

İyi akşamlar,

5 milyon euro kira 24 milyon zorunlu opsiyon geri kalanı kolay bonus şeklinde (CL katılım, şu kadar maça çıkarsa) toplam 34 milyon euro şeklinde transferin sonuçlandığı bilgisi geldi.

Gene yanlis cikacak bilgi. Bu arada Aston Villa’nin CL katilimi nasil bir kolay bonus oluyormus?

@yellowredwall

"#Galatasaray'dan Nicolo #Zaniolo, rekor bedelle #AstonVilla'ya transfer oluyor.
✔
7 milyon € kiralama bedeli
✔
28 milyon € zorunlu satın alma bedeli "
🖇

@sabahspor

32-33 milyon euro alınır rahatlıkla diye düşünüyorum.

Aynı zamanda zorunlu olması itibariyle parayı sezon sonu alacak olmamız Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmamız kapsamında çok iyi hamle.

Bunun dışında %20 payda Roma'ya verilecek malumunuz.

Gene yanlis cikacak bilgi. Bu arada Aston Villa’nin CL katilimi nasil bir kolay bonus oluyormus?
Bende yeni katıldım ama bu arkadaş ta meşhur olma çabası var gördüğüm hiçbir bilgi de olduğunu düşünmüyorum zaten dediğin gibi Aston villa in CL ye katılması imkansız nasıl kolay bonus oluyor

Romano'nun rakamlari eski rakamlar o reddedildi zaten. Onun uzerinde bir satis olacakmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt