Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10m kiralama 17m satın alma opsiyonu koysak Roma'ya 400bin euro ödesek keyifli olmaz mıydı :d

Zaniolo ligde 100 isabetli pas yapar ise romaya 3 milyon Euro verecektik 99da kalmış

Birader engelle istersen bu kadar tepkili isen, Twitter'a girecek vaktim dahi olmadı telefonu elime aldım mesaj gelmişti, aynen ilettim rakamlar ortada aynısı yazıldı mı rakam itibariyle bir tane örnek rica edebilir miyim?
Patlama örneklerini mi vereyim ? Sabaha kadar sürer. Her yazandanda örnek istiyorsun 😂 genç orta saha yazdın yeni başka takıma transfer olmuştu burda ayıktırdılar durumlar Farklı diye kıvırdın,paredes Galatasaray’da diyen sen değil miydin 😂

Zorunlu satın almadan gelecek paranın bankalar birliginden ciktiktan sonra kasaya girmesini istiyor olabilirler. Bu nedenle 2 parça halinde sanırim.

Birader engelle istersen bu kadar tepkili isen, Twitter'a girecek vaktim dahi olmadı telefonu elime aldım mesaj gelmişti, aynen ilettim rakamlar ortada aynısı yazıldı mı rakam itibariyle bir tane örnek rica edebilir miyim?
Ya bencede arkadaş haklı nasıl bir hayal aleminde yasiyorsun mesaj gelmiş kim attı Erden Timur mu dayanamadim üye oldum bu kadar olmaz ben olsam yazamam burda bı daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt