Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.908
- 20.661
- 2.333
Zaniyola gitti mi agalar
Maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniyola gitti mi agalar
fizik olarak çok geride olduğu takıma adapte olmadığı (takım oyunuda yok gerçi şuan) için anca caner gibi orta patlatıyor gibi göründü.Ben iki maç izledim şu hali çok kötü.Hogfenheşm ya da Leipzig de izlemedim.Orda topla çizgiden dribling yapıyormuydu sıfıra iniyor muydu yoksa canerim 30 yaşındaki hali gibi topu dürtüp ortalıyor muydu çok merak ediyorum.İzlediğim Angeliño önü boşta olsa topla dribling yapmaz topsuz çizgiye kaçmaz geriye hızlı dönmez kademeye girmez gibi geldi.İnşqllah normal bi beştir bunları yapıyordur.
Hazır olana kadar kazımcan yerli olayını halleder gibi
Marianonun yarısı olsun uçarız.Diğer kanat boey zatenfizik olarak çok geride olduğu takıma adapte olmadığı (takım oyunuda yok gerçi şuan) için anca caner gibi orta patlatıyor gibi göründü.
Reis ben şuana kadar 1 beke transfer dönemi yıldızı dedim mariano idi yanılmadım sırada angelino var.
ülkeye-takıma-oyuna alıştığı anda çok seveceğiz.
Angelino ceza sahası içine koşu atar , topla dribbling yapayım değilde akılcılıkla ilerleyelim kısmında oynar.
Ver kaç sonrası çizgiye indiğinde illa topu kaldırmaz geride boş oyuncu varsa kafayı kaldırıp onada atar.
İyi sabır ediyorsun saplamamak için.Şu forumda yazılanları okuyunca Gökmen Özdenak tepkileri vermemek elde değil.
Angelino, Caner gibiyse 2 kere yurt dışı yapan bu adam nasıl tutunamadı acaba orada. ŞL’de son eleme seviyelerinde maçın oyuncusu seçilmiş adam burada çöp oluyor ne hikmetse.
Hazirlik macimizi yapalim da tokatlayalim paredes gevseginiProfesyonel Futbolcu Nicolo Zaniolo ve kulübü A.S.Roma S.r.l.ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte, 15.000.000 EUR kesin transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.
Futbolcu ile 2022-2023 sezonundan başlayarak 4.5 sezon için sözleşme imzalanmıştır.
Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için net 2.750.000 EUR sezonluk maaş ödenecektir.
Ayrıca A.S. Roma S.r.l. ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
su mallara bakin
clde biraz oynasa 50ye de gidebilirdi6 ay once 15m euroyu aldigin oyuncuyu, (haberlere gore) 30m+ satiyorsun.
Muazzam satis, muazzam bir ornek.
Tebrikler yonetim
Adamın geçmişine yorum yapmadık zaten.Sen izleyip de işte bu Angeliño dediysen o başka.İzlediğim adam isterse dünya kupası kaldırsın rezalet haldeydi.Sahada koşamayan rakibi kovalayamayan bi bek vardı.Buraya getiren geçmişidir burada kalıcı hale getirecek formudur.Isimli olup tutmayan bir sürü adam var.Ha ileride form tutar gerçek performansını gösterir o ayrıŞu forumda yazılanları okuyunca Gökmen Özdenak tepkileri vermemek elde değil.
Angelino, Caner gibiyse 2 kere yurt dışı yapan bu adam nasıl tutunamadı acaba orada. ŞL’de son eleme seviyelerinde maçın oyuncusu seçilmiş adam burada çöp oluyor ne hikmetse.
Yahu adam 35 milyonu getirirse serbest kalıyor, nasıl 50'ye satacaksin?clde biraz oynasa 50ye de gidebilirdi
acele edildi
Yeni takim mi kuruyoruz
Efrain Rt lemis

Çöp mü dedin Angelino’ya?Adamın geçmişine yorum yapmadık zaten.Sen izleyip de işte bu Angeliño dediysen o başka.İzlediğim adam isterse dünya kupası kaldırsın rezalet haldeydi.Sahada koşamayan rakibi kovalayamayan bi bek vardı.Buraya getiren geçmişimiz burada kalıcı hale getirecek formudur.Isimli olup tutmayan bir sürü adam var.Ha ileride form tutar gerçek performansını gösterir o ayrı