Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Yunus Akgün Leicester City'e kiralanabilir ayrıca Nantes de Yunus'u istiyor artık kiralık olarak ayrılmasını bekliyoruz."

O rakamların doğru olduğunu nereden biliyoruz. Monchi bir taraftaysa bizim kulüp kesin kazıklanır.

Programı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:

- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)
doğru anlamışsın. sadece zorunlu madde 22 değil 22.5 fakat sadece okuyarak müthiş anlamışsın tebrikler 😅

Haluk Yürekli: "Morutan'ı İtalya'da bir alt lige kiralayacaklar satın alma opsiyonu koyulmayacak beklentiler yüksek."

20 maçta oynarsa 37 oynamazsa 9.5 kazanıyoruz bence gayet iyi.20 maç da her türlü oynar Zaniolo

Programı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:

- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten az sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)
fena kazıklamısız

Surekli oyuncu kiraliyoruz. Yunus kiralik, Zaniolo kiralik, Morutan kiralik, Yusuf Demir kiralik, Cicaldau kiralik. Oyuncu satmayi bilmiyorsaniz bu isten anlayan birini getirin.

Ahmet Cakar en az onun kadar şerro biri
Özellikle o ikisinin koc tarafindan para aldigina yemin edebilirim ama ispatlayamam

Yali cocugu orda programa ciktiktan beri paso GS düsmanligi yapiyorlar. Eskiden bukadar degildi

Apo zaten fb holigani. Onun söylediklerine sasirmamak lazim. Rasimi kimse ciddiye almiyor, sinan da gerizekalinin teki zaten

35 m euro peşin ödemeye güçleri yetmez Zenit oyuncu sattı onu direk ödeyebiliyorlardı ama Aston'un FFP sıkıntısı da var bir anda peşin çıkarıp veremezler.
Yok o şekil demiyorum. Örneğin 7m peşin+ 28m zorunlu yapsalar A. Villa için daha mantıklı. O yüzden kolay ulaşılabilir opsiyon ile fazladan 2.5m daha vermeleri garip.

HY:"GS 7m Euro karsiliginda Zaniolo'yu Aston Villa'ya kiraladi. 22.5m euro da zorunlu satin alma. Ayrica 7.5m euro da ulasilabilir bonuslar olacak."

"Bu, 22.5 ile 7.5'un devreye girmesi icin belli sayida mac oynamasi gerekecek. Tam rakami bilmiyorum daha. 15-20 mac civari olacak sanirim."

"Diyelim ki bu bonuslar devreye girmedi. Bu 7m Euro kiralamaya 2.5m euro daha eklenecek."

Eger bu dogruysa

Mukemmel bir anlasma

Zaniolo dışında Yunus, Morutan ve Yusuf kiralık gider. Bence teklif varsa Oliveira ve Midtsjo da yollanmalı. Yerine transfer yapılabilir.

1 senesini Premier ligde geçiren futbolcunun değeri yedek kulübesinde otursa bile düşmek bir yana daha da artıyor.
En kötü şartlarda 9.5 milyon Euro’muzu alıp seneye piyasa değeri 30 milyon Euro olan Zaniolo’ya yeniden kavuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt