Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.381
- 24.474
- 3.093
Juventuslu Rovella nasıl oyuncu izleyen bilen var mı arkadaşlar?
*Kesinlikle duyum falan değildir, bilgisi olan var mı merak ettim oyuncuyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juventuslu Rovella nasıl oyuncu izleyen bilen var mı arkadaşlar?
*Kesinlikle duyum falan değildir, bilgisi olan var mı merak ettim oyuncuyu.
doğru anlamışsın. sadece zorunlu madde 22 değil 22.5 fakat sadece okuyarak müthiş anlamışsın tebriklerProgramı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:
- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)
kaca gıtmıs daniyolo
fena kazıklamısızProgramı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:
- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten az sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)
Abi adamı oynatacaksanız kadroda tutun, oynatmayacaksanız salın gitsin yoluna baksın o da. Bu çocuğa çok haksızlık edildi.Morutanı opsiyonsuz kiralamak istiyormuşuz.
Özellikle o ikisinin koc tarafindan para aldigina yemin edebilirim ama ispatlayamamAhmet Cakar en az onun kadar şerro biri
Satın almazlarsa 7 kiralığa ek 2.5 milyon daha verilecekmiş yani satın almazlarsa 9.5'a kiralamış oluyoruz ben zorunlu olmayan opsiyonda 10 üstü kiralamaya okeydim bu da fena değil.15 e aldık, satın almazlarsa bile 7 kiralık. Nerden bakarsan bak müthiş iş Erden baba yaaa
Yok o şekil demiyorum. Örneğin 7m peşin+ 28m zorunlu yapsalar A. Villa için daha mantıklı. O yüzden kolay ulaşılabilir opsiyon ile fazladan 2.5m daha vermeleri garip.35 m euro peşin ödemeye güçleri yetmez Zenit oyuncu sattı onu direk ödeyebiliyorlardı ama Aston'un FFP sıkıntısı da var bir anda peşin çıkarıp veremezler.
HY:"GS 7m Euro karsiliginda Zaniolo'yu Aston Villa'ya kiraladi. 22.5m euro da zorunlu satin alma. Ayrica 7.5m euro da ulasilabilir bonuslar olacak."
"Bu, 22.5 ile 7.5'un devreye girmesi icin belli sayida mac oynamasi gerekecek. Tam rakami bilmiyorum daha. 15-20 mac civari olacak sanirim."
"Diyelim ki bu bonuslar devreye girmedi. Bu 7m Euro kiralamaya 2.5m euro daha eklenecek."
Evet hocam o maddeyi duymamıştım ben varmış dediğin gibi daha da iyiSatın almazlarsa 7 kiralığa ek 2.5 milyon daha verilecekmiş yani satın almazlarsa 9.5'a kiralamış oluyoruz ben zorunlu olmayan opsiyonda 10 üstü kiralamaya okeydim bu da fena değil.