Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.340
- 20.832
- 2.973
Zaniolo'nun bahse konu olan satış bedeli KAP'la doğrulanırsa yönetim bu alanda da güven kazanmaya başlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zararsız kurtulabilsek iyi olacak.Haluk Yürekli: "Yusuf Demir satın alma opsiyonuyla ilgili problem var, Galatasaray yüksek tutmak istiyor Basel düşürmek istiyor o da eli kulağında."
Programı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:
- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten az sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)
Bunun Konferans ve kupa maçları da var. Allah korusun sakatlık falan yaşamazsa çok rahat 15 maçta süre bulur.İngilterede o kadar maç oynamıyorken 15 maçta oynar.
fena kazıklamısız
Buna benzer bisey olacak yine@yellowredwall
"#Galatasaray'dan Nicolo #Zaniolo, rekor bedelle #AstonVilla'ya transfer oluyor.7 milyon € kiralama bedeli
28 milyon € zorunlu satın alma bedeli "![]()
![]()
@sabahspor
Haluk Yürekli: "Orta saha transferinde acele edilmeyecek, Guendouzi o alternatiflerden birisi"