Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo'nun bahse konu olan satış bedeli KAP'la doğrulanırsa yönetim bu alanda da güven kazanmaya başlar.

Haluk Yürekli: "Yusuf Demir satın alma opsiyonuyla ilgili problem var, Galatasaray yüksek tutmak istiyor Basel düşürmek istiyor o da eli kulağında."

Haluk Yürekli: "Rashica'nın kulübü 6 m euro, taksitli olursa 7 m euro istiyordu. Rashica'da gelmeyi ısrarla istiyor Galatasaray'da bonservisini alacak gibi duruyor."

Programı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:

- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten az sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)

opsiyonlar, bonuslar, şartlar, cart curt herşeyin olumsuz olduğu senaryoda bile kiralama bedeli olarak 10 milyon € civarı kazanıyorsak güzel anlaşma.

maliyetini nerdeyse çıkarmış oluyoruz zaten.

Haluk Yürekli: "Orta saha transferinde acele edilmeyecek, Guendouzi o alternatiflerden birisi"

Söylentilere göre biraz daha zorlasak malum Sucu GS fotosunu atacakmış Monchi

fena kazıklamısız

Bana biraz şüpheyle yaklaşıyorum bu bilgilerin doğruluğuna. 9,5m kiralama ücreti vereceklerini sanmıyorum. 3-5 arası konuşulurken birden 7m oldu mesela. Doğru olmayabilir. Zorunlu opsiyonun şartı da 15-20 maçtan çok veya 15-20 maçsa mesela ilk 11 falan gibi daha zorlaştıran faktörler içeriyor olabilir. Tamamen şahsi değerlendirmem bunlar tabi. Biraz daha beklemek lazım doğrusunu öğrenmek için.

Kap için beklemek lazım,keske biraz daha düşük bedele garanti satilsaydi, sırf bu oyuncu satma işini yapsın diye 1 tane menajer bile yönetici olarak alinabilir

@yellowredwall

"#Galatasaray'dan Nicolo #Zaniolo, rekor bedelle #AstonVilla'ya transfer oluyor.
✔
7 milyon € kiralama bedeli
✔
28 milyon € zorunlu satın alma bedeli "
🖇

@sabahspor
Buna benzer bisey olacak yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt