Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey - S.Ramos - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Guendouzi
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​

felixe 6 aylık kıralama ıcın 11 mılyon vermıstı chelsea herşey olabilir zanioloda potansiyelli

Para saçmaya yer arayan Chelsea idi o ya, bir de Felix'in kısa vadede vaat ettiği sanki daha yüksekti Zaniolo'dan. Ben Villa'nın sadece kiralama için 9,5m'u gözden çıkarabileceğini çok tahmin etmiyorum, bir de Romano ve diğer dış kaynaklar falan 3-4 bilemedin 5m falan diyordu ondan şüphelendim birden Haluk'ların 7m demesinden ama EPL takımı sonuçta, imkansız da diyemem.

torreıra 18 mıo almıs

Morutan'i kiralamayla falan hic ugrasmayalim derim. Makul bir geri alma opsiyonu veya sonradan satistan payla satip zararin neresinden dönersek kardir diyelim.

Cicaldau gibi tamamen elde kalma riski var, her ne kadar daha iyi futbolcu olsa da.

Bu bir şey demiş de A1 Türkçe sebebiyle çok bir şey anlamadım. Sanırım 20 maçta oynatmazlarsa 10 milyon euro daha alıyoruz. :D

Zaniolo işi köpürmeye başlamış.

40 milyon euroda mı bitecek ne olacak anlam veremedim, başka takımlar girmiş olabilir.

5 kira 26 opsiyon 5 bonus şeklinde rezerve var şeklinde bilgi geldi, bu iş bitmemiş, bilgi gelirse revize edeceğim, Total 42.5 milyon euroyu bulacak şeklinde bir iddia da var ancak henüz kirli, bakalım hayırlısı.
Kirli para istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt