Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Zaniolo'nun satın alma opsiyonu hangi şartta devreye giriyor bilmiyorum. Ama atıyorum 25 maç min 45 dakika sahada kalma gibi bir şart varsa kolay değil.

Sezon başında Villa'ya gitse bu süreleri görür derdim ama sakatlık sebebiyle 2 haftadır idmana çıkmıyor iyi bir hazırlık kampı geçirmedi. Premier Lig temposuna ayak uydurmak kolay değil. Kaldı ki bu hamlıkta gidince sakatlık riski de artıyor

Ancak bize geri dönse bile bahsedildiği gibi 9 milyon euro kiralama bedeli alacaksak satın alınmaması pek umurumda olmaz. Zaten aldığımız fiyatın yarısını çıkarmış olacağız ve iyi-kötü Premier Lig görüp 25 yaşında bize geri dönecek

O tabi belirler lakin 10 milyon kiralama bedelini alıyorsak kötü anlaşma demem. Bonservisini çıkartmış oluyorsun neredeyse.

Eğer zorunlu opsiyon şartı zor gerçekleşecek veya A.Villa'nın istemezse çok kolayca kendini kurtarabileceği bir maddeyse o şu demek; senin Zaniolo'yu satın alırken aldığın 15m'luk riskin 10m'luk kısmını ben üstleniyorum diyor A.Villa. Ancak hala 5m'luk riskin devam ediyor olacak. Sonuçta hala Zaniolo'dan 5m zarar etmiş durumda olacaksın dönerse, hele ciddi sakatlık yaşamış dönerse... Ha eğer A.Villa alırsa kazanacağın rakamlar bazında bu risk de kabul edilebilir risk doğru ama Zaniolo'nun sakatlık riski diğer oyunculara kıyasla biraz yüksek olduğu için EPL gibi yoğun fikstürlü bir ligde koca bir sezon "aman ciddi sakatlık yaşamasın" diye biraz elimiz yüreğimizde bekleyeceğiz anlamına geliyor.

satış yapamıyoruz diye isyan eden, zaniolo gitsin diyen tayfa

şimdi yönetimi eleştiriyor :D
Pek satış yapmış gibi görünmüyor. Peşin 35m€ çıkış maddesi olan adam için kira opsiyon bilmem ne uğraşmak mı başarılı satış?

Ortasaha diyoruz kanat geliyor
Ortasaha diyoruz forvet geliyor
Ortasaha diyoruz bek geliyor
Ortasaha diyoruz stoper geliyor
Zaytung haberi kıvamına geldik
O da gelecek ama bence istediğimiz isimler Şampiyonlar ligi gruplarına kalmamızı istiyor. İlk maçı farklı geçersek koşarak gelirler.

En mantikli anlasma haluk yürekli’nin acikladigi rakamlar bana göre

7 milyon kiralama

22.5 milyon satin alma eger gerekli mac sayisina ulasirsa

Yani 29.5 milyon euro toplam da

Kolay bonus dedikleri de 7.5 milyon euro ama kolay dedikleri tam olarak nedir görmek lazim

Eger bu bonus da gerceklesirse 37 milyon euro yapiyor

Serbest kalma bedeli nakit 35 milyon euroydu ama bu sekilde olunca taksit halinde oldugu icin rakam 2 milyon artmis olabilir

829a2bc71218baea5cdb296dcebee83d.jpg

Ah be hocam, sen olsan gönderebilirler miydi Zaniolo’yu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:red: monci fabrizioyu yemliyor,samiyen ve terimsport kolpacısı tarftarı yemliyor,haluklarda sizi kandırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt