Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Umut Işık burada hergun zaniolo gitsin diye kafa ütüledin.gitse bile ekimde sakatlanıp devre arası geri dönecek zanilo için fazla sevinme.sen ve benzerlerinle de hesaplasacagız
Zaniolo'yu en çok savunanlardan biriyim konusuna girip bakabilirsin bizden kalsa da gitse de bu sene daha da iyi olacağını biliyorum ama mevkisi şişti üstüne 14 yabancı kuralı var. Daha geçen Kayseri maçından sonra 10 numarada kullanalım da dedim ben mi kafa ütülemiş oluyorum.

Kulüp 38 m euro kazanacaksa gitmesinde bir sakınca görmüyorum gayet kazançlı çıkıyoruz.

adamın girmek istemediği riskin bedeli o zaten. Sen de dua edeceksin sakatlanmasın çok iyi oynasın diye.
Sanki geçerken Zaniolo'yu alayım bari demişler gibi yorum yapıyorsun. 1 aydır arkasından koştukları adam Zaniolo. Adamların elindeki 2 sağ kanadın birisi 8 ay yok sakatlandığı için. Son maçta sol kanat orjinli elemanı 4-2-3-1 düzeninde sağ kanatta kullanmışlar mecburiyetten. Ama opsiyonu devreye sokmayalım da küme düşsek veya Konferans Ligi'nde en büyük favorilerden biriyken sıfır çeksek hiçbir şey olmaz. Yeter ki en az 60 maç oynayacağımız bir yılda Zaniolo 20 maç oynamasın. Bahsedilen adam da Italya milli takımının yetiştirdiği en son wonderkid'lerden, 23 yaşındaki Zaniolo...
Te Allah'ım ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt