- 26 Ocak 2021
- 41.515
- 40.797
- 3.078
Gelmesini çok isterimOlmaz ya, oldu da Felix geldi diyelim. Zaniolo'ya lagaluga eden taraftar Felix'e neler neler yapar hayal bile edemiyorum![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesini çok isterimOlmaz ya, oldu da Felix geldi diyelim. Zaniolo'ya lagaluga eden taraftar Felix'e neler neler yapar hayal bile edemiyorum![]()

Bizde hala 12.90 Tüm reyonu alıp migrosa satayım bari.tadelleye zam var
Ula hava hala sıcak ömrü hayatımda böyle bir şey yaşamadım vala.
zaniolo kımı hamıle bırakacak bari o konuda biseyler söyleKiralanması da iyi,yoksa okan hoca iyice çöp ederdi.devre arası veya sezon sonu gelir aslanim![]()
Bana birini hatırlattı hep bilen buBurhan bütün isimleri saymış. Yanılma ihtimali bırakmadı.

Zaha sisteme uymuyor diye gidecek daha durOlmaz ya, oldu da Felix geldi diyelim. Zaniolo'ya lagaluga eden taraftar Felix'e neler neler yapar hayal bile ederum![]()
Takip ettiği kizlardan birinizaniolo kımı hamıle bırakacak bari o konuda biseyler söyle
sampiyon kım olacak onuda söylede heyecan yapmayalım ızlemeyelım tüm seneyiZaha sisteme uymuyor diye gidecek daha dur
Burhancan Terzi: "Orta saha konusunda ciddi hareketlilik Fransa tarafında var."
Fenerbahce tabikisampiyon kım olacak onuda söylede heyecan yapmayalım ızlemeyelım tüm seneyi
Bilgi mi olum bu herkese like bırakıp takip ediyor zatenTakip ettiği kizlardan birini

Zaniolo'ya hantal, oyun görüşü yok, pozisyon bilgisi zayıf diyenler Felix'e 12x3 setten haftada 5 gün gym tavsiyesi verebilirler...Gelmesini çok isterim![]()