Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genduzi ve rasit carsamba istanduldaymis cumleten hayirli olsun meliksahcigim gec kaldin😘
IMG_7970.webp

:confused:

Zanioloyu degersizlestirip kiralık gönderdikten ve moncinin bizi kerizlemesinden sonra 24 yaşında gendouzi beklemeyin bi zahmet

Olm bu lemina bize kaç yaşıda geldi lan, beckham gillerden mi bu herifde daha yeni 29 olmuş. 26 yaşındaki oyuncyu 3 milyon civarına almayı neden bu riske girmedik ki biz. Pulgar şoparı verine bu herifi gidip alabilirdik sezon başı.

@Umut Işık ulan hergun zaniolo gitsin ,rashica gelsin diye kafa utuledin burdaki çoğu kişiyle.3 ay sizin yazdıklarınızı okuduk,kufur etmek yerine engelleyecektim tabiki.hayal dünyasıymis,görürsün hayal dünyasını 3 aya.kim kiminle dalga geçecek 2 haftaya goruruz
Zaniolo için her seferinde dediklerimi her seferinde çarpıtıyorsun gidecekse şartlarını hep söyledim sanki her gün sabah akşam gitsin istiyormuşum gibi yorumlar yazıyorsun, spor haberleri taşıyorum diye gitsin istediğim anlamına mı geliyor. 30+ m euro ya da serbest kalma bedeli getiriyorsa gitmesinde sakınca görmüyorum dedim 4-3-3 oynayacaksak kalsın dedim Zaha geliyorsa Zaniolo gidiyordur dedim oyuncunun yetenekleriyle ilgili hiçbir şekilde olumsuz konuşmadım.

Senin gibi şampiyon kadroda ilk 11 oynayan pay sahibi olan Rashica'ya da sürekli laf atıp vefasızlık sergilemedim geçen sene Rashica olmasa şampiyonluktan dahi bahsedemezdin neyden bahsediyorsun.

Olm bu lemina bize kaç yaşıda geldi lan, beckham gillerden mi bu herifde daha yeni 29 olmuş. 26 yaşındaki oyuncyu 3 milyon civarına almayı neden bu riske girmedik ki biz. Pulgar şoparı verine bu herifi gidip alabilirdik sezon başı.
Alacağımız en iyi adam oydu ama o fırsatta kaçtı.totenhamdan şu genç arkadas gelir,vardı ya bacakları ndiaye gibi olan.bissouma degil

Nelsson satılırsa Ramos tek stoper transferi olmamalı zaten. Bir tane genç stoper daha gelir. Genç stoperin adaptasyon sürecinde Ramos da iyi bir geçici çözüm olur. Genç olan Ramos'la rotasyonda yavaş yavaş ısındırılır. Pat diye CL'de hayvan gibi rakiplerin karşısına atmamış oluruz mesela, özgüveni kırılmaz.
Ozan Kabak aklima geliyor. O ilk SL maclarindaki mücadelesi cok iyiydi. Bir kac lig macindan sonra cikmisti avrupa maclarina yalnisim yoksa.

Zaniolo için her seferinde dediklerimi her seferinde çarpıtıyorsun gidecekse şartlarını hep söyledim sanki her gün sabah akşam gitsin istiyormuşum gibi yorumlar yazıyorsun haberleri taşıyorum diye gitsin istediğim anlamına mı geliyor. 30+ m euro ya da serbest kalma bedeli getiriyorsa gitmesinde sakınca görmüyorum dedim 4-3-3 oynayacaksak kalsın dedim Zaha geliyorsa Zaniolo gidiyordur dedim oyuncunun yetenekleriyle ilgili hiçbir şekilde olumsuz konuşmadım.

Senin gibi şampiyon kadroda ilk 11 oynayan pay sahibi olan Rashica'ya da sürekli laf atıp vefasızlık sergilemedim geçen sene Rashica olmasa şampiyonluktan dahi bahsedemezdin neyden bahsediyorsun.

Hayal dunyasi

Kendisinden fazla Zaniolo konusunda mesajım var herkes tarafından eleştirilen dönemde bile daha iyi olacağını söylemişim girip bakabilir. En azından oyunculara vefasızlık göstermiyorum şampiyon kadroda Icardi, Torreira, Boey sonrası en önemli adamı yok sayıp vasat diyor. Geçen sene Rashica olmasa fenerin şampiyonluğu kutlamasını izleyecekti haberi yok.

sık sakatlanıyordu muhtemelen o yüzden almadık

marcao benı alın dıyormus dogru ıse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt