Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.093
- 21.099
- 2.233
Al AhliNereye
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al AhliNereye
tüp mü?israılde patlama olmus
kımya fabrıkasıymıstüp mü?
Kimya fabrikasında patlama olmuş.israılde patlama olmus
gecmıs olsun dıyelımKimya fabrikasında patlama olmuş.
Zanioloyu degersizlestirip kiralık gönderdikten ve moncinin bizi kerizlemesinden sonra 24 yaşında gendouzi beklemeyin bi zahmet
İşaretlediğim kısmı demeseydin sonra düşman oluyor.Sergen ilk kez bu kadar fazlaca karamsar yazılarını okuyorum
Sebebini tahmin edebiliyorum zaninin gitmesini istemiyordun
Moncininin bizi keklediğini düşünmüyorum adama her sezon oyuncu satıyoruz bir de o açıdan bak moncininin bizden satın aldığı hangi futbolcu 50m başka takıma sattı
Evet zaniolo potansiyeli yüksek ama ortada gerçekler var kanat rotasyonunda sayı fazla bu rotasyonda herkezi mutlu etmek imkansız ve bizi tek satışta finalsal olarak rahatlatacak yüksek bedellere satacağımız oyuncuyla vedalaşmak gayet mantıklı gibi
Recep gece gece öyle mesajlar yazıyorsun ki aklım çıkıyor. 4-5 kere 3. Dünya savaşı başlattin sığınaktan yazdım her birine cevabi. Zaniolo gittigine uzulurken patlama falan yazınca korktum bı anisraılde patlama olmus
Sergeni severim ve çoğu yazılarınıda okurken keyif aldığım birisi kızarsada canı sağ olsunBunu demeseydin sonra düşman oluyor.
Sığınaktan derken rtaş.Recep gece gece öyle mesajlar yazıyorsun ki aklım çıkıyor. 4-5 kere 3. Dünya savaşı başlattin sığınaktan yazdım her birine cevabi. Zaniolo gittigine uzulurken patlama falan yazınca korktum bı an
Korkudan sığınağa kaciyorduk Recep beye güvenip. Rusya Ukrayna savaşını ilk yazanlardan, Tayvan çin gerilimi, ABD başkan yardımcısının uçağını takip ettik yahu daha ötesi var mı dusurecekler dusurmeyecekler tombalasiyla. Birinde de UFO kovalamacasi vardiSığınaktan derken rtaş.
Transferi bitirmek için fenerin girmesini bekliyor olabiliriz.Gundezi için fener devreye girdi haberleri çıkmadımı hala
Kiralik giden adama niye uzuleyim,hem monciye veriyosun,hem zorunlu madde yok.sarta bagli sacmasapn bisey var.oynatmaz,yedek birakillrlar,sakatlanır görürsün 22 milyonu ve bonuslariSergen benim Sneijder giderkenki ruh halimi yaşıyor
![]()
Aston villa alabilir,ortsaha oyuncuau saktlandi yeniGundezi için fener devreye girdi haberleri çıkmadımı hala
Sergen benim Sneijder giderkenki ruh halimi yaşıyor
![]()
evet villada ıstıyormusAston villa alabilir,ortsaha oyuncuau saktlandi yeni
Daha cok uzuleceksiniz recocum,kap bi gelsin,heycanla bekliyorumevet villada ıstıyormus