Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanioloyu degersizlestirip kiralık gönderdikten ve moncinin bizi kerizlemesinden sonra 24 yaşında gendouzi beklemeyin bi zahmet

Sergen ilk kez bu kadar fazlaca karamsar yazılarını okuyorum

Sebebini tahmin edebiliyorum zaninin gitmesini istemiyordun

Moncininin bizi keklediğini düşünmüyorum adama her sezon oyuncu satıyoruz bir de o açıdan bak moncininin bizden satın aldığı hangi futbolcu 50m başka takıma sattı

Evet zaniolo potansiyeli yüksek ama ortada gerçekler var kanat rotasyonunda sayı fazla bu rotasyonda herkezi mutlu etmek imkansız ve bizi tek satışta finalsal olarak rahatlatacak yüksek bedellere satacağımız oyuncuyla vedalaşmak gayet mantıklı gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergen ilk kez bu kadar fazlaca karamsar yazılarını okuyorum

Sebebini tahmin edebiliyorum zaninin gitmesini istemiyordun

Moncininin bizi keklediğini düşünmüyorum adama her sezon oyuncu satıyoruz bir de o açıdan bak moncininin bizden satın aldığı hangi futbolcu 50m başka takıma sattı

Evet zaniolo potansiyeli yüksek ama ortada gerçekler var kanat rotasyonunda sayı fazla bu rotasyonda herkezi mutlu etmek imkansız ve bizi tek satışta finalsal olarak rahatlatacak yüksek bedellere satacağımız oyuncuyla vedalaşmak gayet mantıklı gibi

İşaretlediğim kısmı demeseydin sonra düşman oluyor.

israılde patlama olmus
Recep gece gece öyle mesajlar yazıyorsun ki aklım çıkıyor. 4-5 kere 3. Dünya savaşı başlattin sığınaktan yazdım her birine cevabi. Zaniolo gittigine uzulurken patlama falan yazınca korktum bı an

Sergen benim Sneijder giderkenki ruh halimi yaşıyor

images

Sığınaktan derken rtaş.
Korkudan sığınağa kaciyorduk Recep beye güvenip. Rusya Ukrayna savaşını ilk yazanlardan, Tayvan çin gerilimi, ABD başkan yardımcısının uçağını takip ettik yahu daha ötesi var mı dusurecekler dusurmeyecekler tombalasiyla. Birinde de UFO kovalamacasi vardi

En fazla ndombele gelecek,1999 dogumlu gendouziyi 10 milyona alip 6 ay sonra kiralariz size bakacak olurrsak.aziz yıldırımın dedigi gibii her gecenin bi sabahı var,erden timurda biseyleri gorecek ve uyanacak

Gundezi için fener devreye girdi haberleri çıkmadımı hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt