Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.890
- 7.497
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon aldın mı burada seneye olmadı yine biri kiralar zanioloyu diğer sene 5 de o verir. 15 e parası çıktı.Şu kap gelsinde en azından o 10 milyon kiralama ücretine sevineyim.zaniolo 3-4 maç verimsiz olunca adamlar 20 maç oynatacak kadar aptal değiller.monciyi gerzek sanıyorsunuz galiba.daha bunun sakatlığı bilmem nesi var,transferde hicbisey garanti degil.oyuncu satışında isi yaver giden fb, biz değiliz.uyanirsiniz yakında villa maçlarını izleyince
as stoper olarak çöp birini alalım ki yedek stoperimiz daha çok oynayabilsin diyosun. o da guzel mantık.Tamam işte 10 milyona nelsson gibi bir adam daha almaya kalkarsak eminden ne bir dk faydalanırız ne bir kuruş kazanırız. Onun yerine aynı parayı bağla ramosa hem daha iyi katkı alırsın hem emini değerlendirirsin
Para vermedik bonservisine ondan olabilirNeden bu forumda çoğu kişi Tete gelmemiş gibi davranıyor anlamıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marsilyayla bonserviste anlaşabilirsek Gündüziyi ikna etmekte pek problem yaşamyız bence.Deli-dolu bi tipte benziyo sever burdaki ortamı ama Marsilyanın 20-25den aşağı bırakacağını pek zannetmiyorum
Cicaldaulara 6 milyon berkanlara 4 milyon gömüldüğü sene 5 milyon euroya gitmiş herif yav. Her türlü istesek alırdık.Burada yok kronik sakat yol şöyle böyle deniliyordu.Dedik cüzzi bir fiyata alinabilirdi..transferde çok hata yapıyoruz çok..bu yüzden hem sportif hem ekonomik başarıyı sürekli hale getiremiyoruz
yasaklı oyuncu kardeşim banlandın
Maça 15 maç diyen de var.Kiralama bedeli : 7 milyon Euro
*Zorunlu Satın alma opsiyonu : 22.5 milyon Euro
*[20 macta oynarsa devreye girer, devreye girmedigi an kira bedeli 10 milyon euro'ya cikiyor]
7.5 milyon Euro ulaşılabilir bonuslar
10 milyon Euro zor bonuslar
TOPLAM = 47 MİLYON EURO
[Spor Gecesi - Haluk Yürekli]
uçakta yapar belki.ben italyan bir topçu daha istiyorumson et kesim işlemini de artık bu gece son şanslı kişiyle gerçekleştirip sabahına uçar
Hay ağzına bin sağlık abi Okan hoca antrenmanlarda takımı yordu kondisyonu sağlam yükledi bu takımın tam oturması 2-3 haftayı daha bulur eksikler tamamlanınca tam kadro olduğumuz da gene tabanca gibi oluruzŞu hoca yeme kafasını anlamıyorum.
İcardi zaha tete torreira ve ortasahaya alinacak bir box to box yok kadroda.
Hoca maçlara yedek kadroyla çıkıyor ve hala Okan hocayı eleştirenler var.
Yaşım itibariyle çok hocanın yendiğini gördüm bu camiada. Şampiyon olunan senenin ardından gönderilen hocalardan sonda hep ciddi sıkıntılar yaşadık.
Arkadaşlar Okan buruk bu aileden ve çok kaliteli bir hoca. Şuan bizim teknik direktörümüz olduğu için size değersiz gelebilir ama pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Maçlar oynanma devam etsin transferler kadroya girsin ondan sonra konuşuruz akla karayı.
Bu ülkü ocaklari çalışanı kılıklı stoper eleman vardı gürcü galiba izleyen oldumu hiç