- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Okan burukla ilgili söylediğin hersey doğruydu bu aradaçok fena türk sorunu yaşayacağız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan burukla ilgili söylediğin hersey doğruydu bu aradaçok fena türk sorunu yaşayacağız gibi
Fm mi oynuyoruz tutan oyuncuyu satıp risk alalım. Bu oyuncuların bizde tutanağının garantisi var mı?lucas 20 milyone gitse, yerine
Boubakary Soumaré (Kiralik opsiyonlu)
Veratti (Kiralik maaşın büyük kısmı psg tarafından ödenecek şekilde)
Mattéo Guendouzi 15 milyon e bonservis
Ne dersiniz?
çok fena türk sorunu yaşayacağız gibi
A.kerim, Kazım, Kerem Aktürkoğlu banko oynar. Hiç bir sorun çıkmaz. Eğer Kazım sakatlanırsa o zaman sıkıntı olur. Barış Alper, Kerem Demirbay'la falan olmaz.çok fena türk sorunu yaşayacağız gibi
Burdaki polyanalarla ömür geçmez,gerçeklere ihtiyaç var.gendouzi ve fofana yazıyorlar hayalperestlerBi dur be kardeşim
bi sorun göremiyorumçok fena türk sorunu yaşayacağız gibi
Hepsi engelli ama bana laf atan olursa,cevabını görecek.su umut ışığa kil oluyorum zaten,ona yakinda kufredecegimDövüşeni konudan uzaklaştırırım
Senin gıdığını yerim tatlı şeyDövüşeni konudan uzaklaştırırım
Geçen maç kadro disiydi renkdasKazimcan ligde baya süre alacaktir. Baska türlü cözülmüyor bu yerli kurali.
Allah göstermesin lucasin 6 ay lık bir sakatlık yaşamıyacağı garantisi yok. Klupler para olmazsa dönmez. 20 milyon e güzel para. İlla ki tutar bu 3 de 2 si tutsa zaten yeter.Fm mi oynuyoruz tutan oyuncuyu satıp risk alalım. Bu oyuncuların bizde tutanağının garantisi var mı?
Rashicacilarin gozu yasli.Zaha ve teteama zaniolo yerine yildiz alacagiz
Baya kötü gerçekten,bende baktım.zaniolnun yerine alınmış bi detetenin leicester maçlarına izledim
#berbad
Zamanla takima girecektir bence sergenimGeçen maç kadro disiydi renkdas
Kendisinin Zaniolo konusundaki mesajlarından daha çok olumlu mesajımın olmasını kıskanmışa benziyor Zaniolo'ya senden daha çok hakkını teslim etmişimdir emin ol. Ayrıca Zaniolo'yu ben mi sattım çok sevdiğin yıldızları alacak olan Erden Timur sattı.Hepsi engelli ama bana laf atan olursa,cevabını görecek.su umut ışığa kil oluyorum zaten,ona yakinda kufredecegim