Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim mi oynuyor Sergen Raşitsa veya tete oynayacak diye bir kural mı var. Kim formdaysa o oynar bı dünya maç yapacağız. raşit yeri geldiğinde sağ bek yeri geldiginde orta sahayı bile üçleyebilir joker gibi adam Kosovalı diye değer görmüyor herhalde
Raschiya ihtiyac yok,10 numaraya ihtiyaç var diyorum bende

De Paul, Gravenberch falan bu isimleri sponsorlukla getiremezsiniz. Markaya bir faydası olmaz. Ama Icardi ve Ramos ile olur. Erden Timur iş dünyasından çevresini daha fazla topa sokmaya çalışıyor muhtemelen. Böyle bir kaç marka oyuncu ile sponsorlar için cazibe merkezi yaratma planı yapıyor olabilir. Mantıksız da değil.

mümkün değil 6 vermeyiz.
en fazla 4-4.5 bandına biter bu iş.

yada gs nin kasadan 4 çıkar 2 sponsora bağlanır gibi.
4 milyon az mı ahbap ? Geçen sezon Icardi harici kimseye yüksek maaş vermeyelim diyorduk, bu maaşlar dert olur diyorduk, bakıyorum da hepsi unutuldu gitti.

De Paul, Gravenberch falan bu isimleri sponsorlukla getiremezsiniz. Markaya bir faydası olmaz. Ama Icardi ve Ramos ile olur. Erden Timur iş dünyasından çevresini daha fazla topa sokmaya çalışıyor muhtemelen. Böyle bir kaç marka oyuncu ile sponsorlar için cazibe merkezi yaratma planı yapıyor olabilir. Mantıksız da değil.
Cazibe merkezi diyince aklıma gelen

Winner oyuncu, kupalara aç doymaz daha fazlasını ister... Aslan besliyorsan masrafına bakmayacaksın zor maçlarda skor da alır golü de önler.

F3kmoIPXAAAO1nn
Bence baksak iyi olur :)
Ramos'u çok isterim
Ama zamanında Falcao da çok istemiştim
Maaşı dengeli tutmamız bizim yararımıza olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt