- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Bi daha seninle asla konuşmayacağımsergen sen 1 ay hava al hadi kocum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi daha seninle asla konuşmayacağımsergen sen 1 ay hava al hadi kocum
Sadece CL için mi geliyor bilmiyorum da gelme motivasyonunun bürük oranda CL olduğu kesin onun için kaynağa pek gerek yok.sadece Şl için geliyorsa gelmemesinden yanayım.
bu tür adamlar lige konsantre olamıyorlar genelde
Sivas deplasmanında uyur ramos.
Ramos icin para pompaliyoruz kulube

Ljumbuya ya 4-0 kaybedecek halimiz yok herhalde tarihi bir rezillik olur.
Ozan çok gğzel hamle olur ama tam kendini buldu gelmez gibi.Bu kadar yabanci transferde soru isareti. Yani seneye yabanci kuralin kalkacagindan emin olsak birsey denmez ama bilemiyorsun ki, Ali Cabbar' in keyfine gore hareket ediliyor . Keske soyle kaliteli bir Turk alabilsek ama ortada oyuncu da kalmadi. Belki Ozan Kabak daha baska bir isim aklima gelmiyor zaten. Ozan Kabak da gelmez bu yasta.
Bu görev'e verilecek kişi bellidir @Emre ZeytinliMolde demisken bizden bir saat önceden oynuyorlar. Izlemenizi tavsiye ederim.
Cünkü ben izlemeyecegim.
Tete geldiğinde zaniolonun gideceği nasıl belliydiyse ramos da gelirse nelsonun gideceği garanti gibiNelsson gitmiyorsa Ramos transferi bence de bir tık saçma olur
İmkanların ve kontenjanın orta sahaya harcanması şart
Fakat Nelsson gidiyor Ramos geliyor diye üzülmeye gerek yok
Stoperlik farklı zanaat, Ramos da kendine çok iyi bakan bir adam. Pepe gibi, Thiago Silva gibi, Raul Albiol gibi, Chiellini gibi örnekler var yakın dönemden. Elit stoperler kendilerine iyi bakınca 39-40 yaşlarını zorlayabiliyorlar sakatlık sorunları yoksa
Ramos'a dair soru işareti Madrid'deki son ve PSG'deki ilk yılı. O dönem ciddi sakatlıklarla boğuştu ve yaşı da gereği herhalde artık bitti dedirtti. Fakat geçen sezon banko oynadı ve performansı da iyiydi. Bir başka soru işareti de bu adamın son 10 sezonda sadece 3 defa 30+ lig maçına çıkmış olması
Dolayısıyla bence sözleşme kesin 1+1 şeklinde yapılmalı, 30 maça çıkarsa uzamalı, maaşının büyük kısmı maç başı ücretinden gelmeli, bir de arkasına Ross tarzı bir genco bulunmalı ne olur ne olmaz diye (yahut Emin ve Kaan'a güvenilmeli). Tarihin en iyi stoperlerinden birinin formamızı giymesi her türlü pozitiftir. Ayrıca bu adamın Arabistan'a veya Amerika'ya gitmemesi de çok iyi bir gösterge
23'luk Tete isimli delikanliyi cektik ya isteGünaydın
24'lük delikanlı Zaniolo yerine 30 küsürlük bir yıldız oyuncu çekmedik mi daha ???
Prag alırsa ve gruplara kalmayı başarabilirsek 1.1m euro daha atıyormuşuz kasayaYok ebesininBu arada Sparta Prag - Kopenhag maçına Ms 0 oynayalım reis
![]()
Yollayacaz diye olmayacak bedellere göndermeyelim. €20m gelmeli en azTete geldiğinde zaniolonun gideceği nasıl belliydiyse ramos da gelirse nelsonun gideceği garanti gibi
Hemen 1 sponsor bağlıyoruz 1 transfer çözüyoruz. Erden Timur bunu gördüyse formanın sağına bir transfer soluna bir transfer yaptırtır.
Kolpa ve vasfıyi takibe aldim twitterdan.hasan taysi abiyi engelledim @Kolpa Kemal Kürek @Vasfi Vural bana geri takip yapmayin,ben takip edilmekten hoslanmiyorumula kolpa!!!