Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soğuk bakıyorum ama gelirse de bir şey demem. ramos'u gs formasıyla izledik deriz en azından.

beni tedirgin eden tek nokta maaş yükünü çok artırıyor oluşumuz. başımız belaya girmesin yeter.

@Umut Işık sana son kez yazıyorum.ben 13 yaşımdan beri bu forumdayim,benim her yazdığımı ciddiye alırsan işimiz var.zaniolo düşmanlarının latife olduğunu ve seninle bilerek ugrastigimi anlayamayacak kadar saf olmaidigini umit ediyorum.bi daha arkamdan da konusma. beni hayri cund yetiştirdi.iyi forumlar
Latife yapıyorsan da direk Zaniolo düşmanlarına etiket at beni sal, ben ciddi adamım yazılan neyse ona göre yanıt veririm. :asd:

Prag alırsa ve gruplara kalmayı başarabilirsek 1.1m euro daha atıyormuşuz kasaya
gönlümüz 300 Spartaylan
images
İsim alalım

soğuk bakıyorum ama gelirse de bir şey demem. ramos'u gs formasıyla izledik deriz en azından.

beni tedirgin eden tek nokta maaş yükünü çok artırıyor oluşumuz. başımız belaya girmesin yeter.
Bizim yük artmıyor fazla. Maaşlarda sponsorların bi kısmını ödediğini unutuyor insanlar

Neden akşam ki maçın skoru önemli olsun 😅 Play off önemli dese anlarım. Yada Ramos play off u da SL içinde mi sayıyor. Çünkü play off dan itibaren ŞL müziği çalıyor , yayın hakları felan devreye giriyor. :)
nasıl oynadığımız ve kaç farklı kazanacağımız için önemli demiştir, işte playoffu da geçerler bu oyunla hesabı

Sergio Ramos, kariyerini Avrupa'da devam etmesini istiyor. Suudi Arabistan veya MLS'e gitmek istemediğini yönlendirme iletti. (Marka)

Demek hala futbol oynamak istiyor..
Abi artık rashica gelsin istiyorum.yengec burcu,kariyer yili.zaniolo geri donerse rashicayi almanyaya satarız seneye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt