- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.372
- 5.003
Bu nası nöbet beni bir hafta daha banlayın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amalie Koptovaİsim alalım
www.instagram.com
soğuk bakıyorum ama gelirse de bir şey demem. ramos'u gs formasıyla izledik deriz en azından.
beni tedirgin eden tek nokta maaş yükünü çok artırıyor oluşumuz. başımız belaya girmesin yeter.
Barış :
Tete zaten wonderkid olarak Zaniolo'nun yerine alındı. Fransa'da 28 maçta 8 gol 10 asist yapmış. Geçen sezon yarım devrede Lyon'a 1110 dakikada 6 gol 3 asist yapmış. Leiceseter'da dakiralık gitmesine rağmen sürekli oynamış biri o sezon zaten Leicester'da iyi oynayan yoktu ki. Bir de Shaktar'da iyi performans göstermişte biri tabi Zaniolo kadar sükseli değil veya potansiyeli onun kadar değil ama zaten Zaniolo'da bir fırsattı ve denile şartlar varsa iyi de değerlendirmişiz. Morutan, Yusuf, Yunus'da giderken oraya ilerinin sağ, sol, forvet arkası gibi yerleri yedekleyen aidiyeti yüksek bir Rashica'nın alınması çok normal.Okan Buruk kendi kafasina gore konusmuyor ki? Biz istiyoruz diyor yani teknik ekip ve Erden Timur. Erden bey oyle dusunmese zaten oyle konusmaz.
10noda keremi kullanmak daha problemli bence, 3. türk için gezgin ikinci forvet barış daha iyi bir çözüm olmaz mıHem tarihimizin en iyi açıklarıyla 4-4-2 hem de Barış :crushed:
Ya cok geriden geliyorum ve sizin konusmalari okuyorum. Kafayi yedim.matematik olarak evet, ama anlasma oyle degil. Sonucta kira bedeli ve satin alma bedeli ayirt ediliyor, burada X bir rakam karsiligi var. Niye 10+19.5 denmeli sence onu cozemedim?
Ramosu unuttum pardonFelix,rashica,fofana ve gendouzi...![]()
F. De Boer' in sorunu sakatlık değildi ki..Adam gelmeden önce stoper oynayamayacağını söylemiş olmasına rağmen (Sonradan kendisi anlattı), Fatih Hoca, oyun kuracak, 60 metreye nokta pas atacak filan diye ısrarla transfer ettirmişti. Barca' da libero oynuyordu ve kariyerinin hiçbir döneminde iyi bir kesici olmamıştı. Bizde direkt stoper oynamak zorunda kalınca agd...O zamanki libero kavramının şimdi karşılığı yok; bir ya da iki stoperin kademesinde boşta bekleyen, nadiren ikili mücadeleye girmesi gereken, tekniği yüksek oyuncular olurdu bunlar. Beckenbauer, Terim, Erhan Önal, Baresi vs...frank de bourda bize gelene kadar sakatlığı olan adam değildi. bizde oldu ne olduysa. o risk çimlere basan her oyuncu için geçerli. kasabın teki gelir aşile bi basar 1 sene oynayamazsın. yandan dize bi girer çaprazları verir eline gene 1 senen gider. falan filan.
Ramos aponun idolü değil miydi yanlış mı hatırlıyorumRamos gelirse Bardakçı Pepe seviyesine erişir.
benim haritama ne zaman bakacaksın sergenimBurger almaya gidiyorum,mac haritasina bakacağım.daha
bak bakalım sergio kac tane sallıcazBurger almaya gidiyorum,mac haritasina bakacağım.daha
Hiç sanmıyorum o maliyetlere alalım.ramosa 5 maaş 2.5 imza deniyor aman diyelim