Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soğuk bakıyorum ama gelirse de bir şey demem. ramos'u gs formasıyla izledik deriz en azından.

beni tedirgin eden tek nokta maaş yükünü çok artırıyor oluşumuz. başımız belaya girmesin yeter.

Ayni fikirdeyim

Fayda saglar ve iyi bir reklam olur

Ama maas yükünü düsünmek gerekir cünkü avrupa geliri olmazsa yine düsük bütceli kadrolara dönmek zorunda kalabiliriz

Okan Buruk kendi kafasina gore konusmuyor ki? Biz istiyoruz diyor yani teknik ekip ve Erden Timur. Erden bey oyle dusunmese zaten oyle konusmaz.
Tete zaten wonderkid olarak Zaniolo'nun yerine alındı. Fransa'da 28 maçta 8 gol 10 asist yapmış. Geçen sezon yarım devrede Lyon'a 1110 dakikada 6 gol 3 asist yapmış. Leiceseter'da dakiralık gitmesine rağmen sürekli oynamış biri o sezon zaten Leicester'da iyi oynayan yoktu ki. Bir de Shaktar'da iyi performans göstermişte biri tabi Zaniolo kadar sükseli değil veya potansiyeli onun kadar değil ama zaten Zaniolo'da bir fırsattı ve denile şartlar varsa iyi de değerlendirmişiz. Morutan, Yusuf, Yunus'da giderken oraya ilerinin sağ, sol, forvet arkası gibi yerleri yedekleyen aidiyeti yüksek bir Rashica'nın alınması çok normal.

matematik olarak evet, ama anlasma oyle degil. Sonucta kira bedeli ve satin alma bedeli ayirt ediliyor, burada X bir rakam karsiligi var. Niye 10+19.5 denmeli sence onu cozemedim?
Ya cok geriden geliyorum ve sizin konusmalari okuyorum. Kafayi yedim.

Sayin @Ekin Amad !!! 10m eger satin alma zorunlulugu gerceklesmeyip geri gonderirlerse olacak. Yoksa 7m Euro kiralama. Satin alma zorunlulugu olursa 7'nin ustune 22.5 eklenecek+gerceklesmesi kolay bonuslar ile 37m Euro olacak!!! Yeter yahu :D

frank de bourda bize gelene kadar sakatlığı olan adam değildi. bizde oldu ne olduysa. o risk çimlere basan her oyuncu için geçerli. kasabın teki gelir aşile bi basar 1 sene oynayamazsın. yandan dize bi girer çaprazları verir eline gene 1 senen gider. falan filan.
F. De Boer' in sorunu sakatlık değildi ki..Adam gelmeden önce stoper oynayamayacağını söylemiş olmasına rağmen (Sonradan kendisi anlattı), Fatih Hoca, oyun kuracak, 60 metreye nokta pas atacak filan diye ısrarla transfer ettirmişti. Barca' da libero oynuyordu ve kariyerinin hiçbir döneminde iyi bir kesici olmamıştı. Bizde direkt stoper oynamak zorunda kalınca agd...O zamanki libero kavramının şimdi karşılığı yok; bir ya da iki stoperin kademesinde boşta bekleyen, nadiren ikili mücadeleye girmesi gereken, tekniği yüksek oyuncular olurdu bunlar. Beckenbauer, Terim, Erhan Önal, Baresi vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt