Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim Rashica'yı kaptırmaz. En kötü basar parayı alır. Erden Timur burak elmaslık bir hata yapmaz diye düşünüyorum.

Sergen gördüğüm en boş beleş adamsın bu arada.

Abi şaka mı şampiyon yapan parçalardan birini almayıp kumar oynuyoruz. Sonra üst üstte neden şampiyon olunamıyor işte bu yıldız sevdasından olunamıyor. Al yıldız al yıldız eee koşacak mücadele edecek kim kalıyor kimse...

Erden Timur cok fazla yildiz oyuncu pesinde. Gereksiz. Dusuncesi yanlis bir kere.

bu sezonun en büyük transfer çalımı bu olur işte

30 senedir rashicadan daha faydalı yabancı bir kanat bulamadın arkadaş şu takıma

bi kewell var hatırladığım herkesin içine sinen

keita filan diyene gülerim

ramos denen eytliye HAYIR
ona gidecek maaşı adamın bonservisine verin!!!!!!!

Rashica gelsede olur,gelmesede.ben zaniolodan sonra saldım.kimi isterseniz alamıyoruz dedim oglen.rashicayi az isteyin

Asker oyuncular, mac secmeyen tekmeye kafa atan oyunculara ne gerek var?

Hep yildiz dolsun takim, sonra ucacagiz ve CL sampiyonu olacagiz. Evet. Inanin bana..

Twitter'da Rashica yangını yapılmalı tag açılmalı gerekirse Ramos'dan vazgeçsinler Rashica'yı alsınlar.

Rashica Turkiye'ye gelecekse Galatasaray icin gelecektir. Besiktas Rashica icin 8 9 milyon bonservis veremez, bonservisi 4 5 milyon civari olursa o zaman Galatasaray alir zaten.

bu sezonun en büyük transfer çalımı bu olur işte

30 senedir rashicadan daha faydalı yabancı bir kanat bulamadın arkadaş şu takıma

bi kewell var hatırladığım herkesin içine sinen

keita filan diyene gülerim

ramos denen eytliye HAYIR
ona gidecek maaşı adamın bonservisine verin!!!!!!!
Ribery?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt