Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica'yı kaptırdıysak hata yapmışız. Zaniolo, Morutan, Yusuf, Yunus gidiyorken Rashica'yı almalıydık. Rashica'ya kızmam bizi bekledi çok önceden bitirmeliydik bizden 1.7 alacaktı oyuncu, Bjk ile 2.5 milyona anlaşmış Bjk iyi transfer yaptı aldıysa. Erden Timur yıldız, wonderkid işine fazla kafasına takmış gibi takım oyuncusu da lazım takıma. Tete'de defansa yardım eden bir adam ama sonuçta uyum sağlamış bir Rashica ile onu rekabete sokmak veya yedeklemek çok doğru olurdu. Erden Timur bana göre ilk ciddi hatasını yaptı.

yedekte hiç sıkıntı çıkarmayan, aylarca bizi bekleyen, çok pahalı olmayan ve her oynadığında hem defansif hem ofansif çok çok iyi maçlar çıkaran adamı yine gittik beceriksiz beşiktaş yönetimine kaptırdık.

gedson 1, bu 2. gerçekten bravo. tete mete ile uğraşacağınıza önce bi şu adamı alsaydınız. yazık.

Ziyech mış. Ziyech gelirse takımdaki toksik yapıyı düşünemiyorum. Kesin Zaha ile ikisi birbirine girip kavga eder.

Ziyech kroniği mi yoksa?Artık şu yıldız muhabbetini bıraksak mı bildiğin amelelik yapacak oyuncular lazım bize.

Vallahi ziyechmiş :d Bizim kadro kewell-arda-keita-dos santoslu 10-11 kadrosuna evriliyo gibi.Kadro mühendisliği berbat ziyech doğruysa.İleri full yıldız alam şampiyon olam öyle bir dünya yok.

Valla buyuk hayal kirikligi yasadim. Yani erden baskandan beklemezdim bunu. Benim acimdan bugune yapilan butun dogrulari siler rasika calimi malesef

Adam seni beklemis bu zamana kadar, sende istiyoruz diyordun her seferinde. Simdi noldu da almadin. Hadi almadin gidip rakibine kaptirmak ne demek?

Yerli ve yabancı hamleleri iyi yapmalı.ne berkanla ne barışla sezon geçmez.eyup aydın,can uzun hamlesi isterim
Yabancı hamlelerinden yana şüphem yok senin ve benim tahmin ettiğimiz gibi Rashica hedef değildi ve alınmayacağını ikimizde söylüyorduk.Adam Avrupa da kupa diyor burda Rashica diyorlar.

Hic üzülmeyin boşa,erden timur bos iş yapmaz.iyi bi 10 numara ve yerli hamleler gelecek muhakkak

Rashicayı bjkye bırakma çok ilginç ne planlıyoruz merak ediyorum zaniolo gidişinden sonra rashicaya kesin gözüyle bakıyodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt