Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstisnasız hem saha içi hem de saha dışı herkesin goygoy konusu yaptınız Galatasarayı

Alkolik kamili bile alamaz bunlar ki isabet olur bence transfer flan yapmasınlar daha fazla zarara ugratmasinlar.

Bu yaptıkları yanlarına kalmayacak. Bu rezaletin hesabını soracaklar bunlara. Galatasaray da böyle şeyler yapamazsın. İlk genel kurulda bunları itin bi tarafına sokarlar

Maç 5,0 olmuş rakip bitmiş 82 de Yusufla Efe giriyor, Ali Turap falan bu çocuklar ne zaman şans bulacak , 20,0 mı olması lazım

Ali koc, ali sen falan başkan olsa bu kadar kötülük yapamazdı camiaya.ben Okan buruk ve yönetimin el ele hemen gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Okan buruk başarılı falan değil,çöp Türkiye liginin çok üstünde kadrolar ile Erden Timur sayesinde şampiyonluklar gördü. Avrupa karnesi meydanda..Avrupa fatihi Galatasaray siradan takımlar tarafından tokat manyağı yapıldı.Bizim tek hedefimiz super lig olamaz olmamalı. Okan hoca sağolsun elimizdeki tüm kaliteli isimleri itibarsızlaştırdi ve üzerine para verip yollamaya çalışıyoruz.

Cok büyük saygisizlik yapiliyor okan hocaya ya twitter’da

Futbol camiasi cok acimasiz

maç gidecek diye korktu arka arkaya atak yiyince asjkdkas
Bu ortamda normal degil mi üstad 5 attıgında bile eleştiriliyordu forumda niye 8-9 atmadin diyorlardi

Ayarlariyla oynadik herifin

Ayrica efe akman turap’tan daha genç onu aldı işte. Ne yapacaktı allah aşkına

Cherki Rabiot Laureinte bu üç oyuncu alınırsa gerçek anlamda takım toparlanır ancak bunu yapabilek bir yönetim yok.Sol bek İsmail Jakops kaliteli oyuncu ancak özel hayat problemli diyorlar.

Ben hayatımda bundan daha rezil bi sezon öncesi yaşadığımızı hatırlamıyorum. Beşiktaşlı muhabire bile bitmeyen transferin haberini uçuran adamlardan iş bekledik 3 ay. Kepaze adamlar.

Stoper mevzusunda Davinson-Nelsson ikilisine güvenmek zorundayız artık , nelsson o kadar kötü değil neticede apo yu yedek bırakırsak belki hatalarından ders çıkarır eski formuna döner

Ancak orta sahamız gerçekten rakiplere göre aşırı kötü durumda

Torreira 10/9
Demirbay 10/4
Berkan 10/3
Sara 10/? (Henüz net yorum yok ama tahminimce 10/5)

Fred 10/9
Amrabat 10/8
İsmail 10/7
Syzmanski 10/7

Musrati 10/8
Gedson 10/9
Ndour 10/7
Salih 10/4

Kalite farkı bariz ortada bana göre

Bizim şikecilerle arayı kapatmamız için torreira nın yanına en az 10/8 ayarında bir orta saha bulmamız lazım , Sara’dan da 10/7 lik performans beklememiz lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt