Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ortamda normal degil mi üstad 5 attıgında bile eleştiriliyordu forumda niye 8-9 atmadin diyorlardi

Ayarlariyla oynadik herifin

Ayrica efe akman turap’tan daha genç onu aldı işte. Ne yapacaktı allah aşkına
takımda tek bek var Emre. Ali Turap ı kazanmak önemli. bu beceriksizler alırsa alkolik alır başka kimse almazlar o mevkiye

Martial,matip,Andre gomes hamleleri gelir mi acaba tam cenkerlik oyuncular

Takimda sol bek yok anlaştığın adam kronik. Sakatlanınca yerine koyacagin adam yok. Çünkü sağ bekinde yok kanatta oynayan adam barışı da koyamazsın çünkü kanat oyuncu sayını da düşünüyorsun gerçekten muhteşem bir planlama!

hermoso’yu sol bek alternatifi icin de alacakları icin solda da cok büyük patladilar

dün bi görsel atilmisti buraya

IMG_4649.webp

Hermoso yerine keşke İsmail i almayı beceremeseydik devre arası yine sol bek arayacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adana Demir'de topa vurmasını bilen adam olsa 5-4 biterdi maç. Avrupa Ligi'nden hiçbir umudum yok. Kuraya bakınca bu takım ilk 8'e girer diyorum ama Okan Buruk'la zar zor 24. oluruz.

Hermoso’nun menajerinin önerdiği 2.5 milyonluk sol stoperi 10 milyon verip şimdi alır bu kepazeler. Allahın cezası herifler.

Keremin değeri nasıl bilinmiyor anlamış değilim takıma Zaha geldi adam ingilterede stardı Kerem oynadı.Ziyech geldi adamın kariyerinde şampiyonlar ligi kupası var kerem oynadı.Daha nasıl bilinsin Keremin kıymeti o bu takımın değerini bilsen asılsın maçlara başka çaresi yok.

Tostos Dursun'dan şu boktan ligde bile ilk 5 dışı bir performans bekliyorum.

3 maçtır itinayla torreira izliyorum. İlk geldiği seneden alakası yok oyun planıyla ilgili söylüyorum. Adami hurraaaaa taa kaleciye kadar basmaya gönderiyoruz. Hocanin 6 numara istememe sebebi bu. Çünkü aklı başında bir 6 numara sittin sene torreira gibi ileri basmaya gitmez. Okanda bu kadar kendini garantiye alan ve hücum yönü düşük adamı oynatmaz. Okan mesela rodri busquets vieira tarzi adam sevmez. Okanin istediği tarz adam prime gerrard scholes.

Hoca daha iniestanin adam eksilten biri olduğunu görmemiş yillarca bütün dünya görmüşken bizde eksikleri görmesini kendisini düzeltmesini bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt