Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat nerde kanat... Kerem Barış ile ne yapıcak bu takım?? Barış okey rakip savunmayı bozuyo da topu daha iyi taşıyan çalım yapan pas atmayı orta açmayı bilen süratli dripling atabilen kanat lazım... Almayacaklar bunlar. Kafayı yiycem en son yangını burak elmasa yapmıştım Gedson için şuan yine aynı şey oluyo. Bak bu iş boka sarıyor Dursun Özbek uyarıyorum bak Şu kanat sol bek ve orta saha transferini yapmazsanız yada eksik yaparsanız rezil şekilde gideceksiniz.. Yeterince rezil ettiniz zaten bak uyanın cidden boka saracak herşey.. Sizde itibasızlaşacaksınız burak elmas yönetimi gibi.

Kanat nerde kanat... Kerem Barış ile ne yapıcak bu takım?? Barış okey rakip savunmayı bozuyo da topu daha iyi taşıyan çalım yapan pas atmayı orta açmayı bilen süratli dripling atabilen kanat lazım... Almayacaklar bunlar. Kafayı yiycem en son yangını burak elmasa yapmıştım Gedson için şuan yine aynı şey oluyo. Bak bu iş boka sarıyor Dursun Özbek uyarıyorum bak Şu kanat sol bek ve orta saha transferini yapmazsanız yada eksik yaparsanız rezil şekilde gideceksiniz.. Yeterince rezil ettiniz zaten bak uyanın cidden boka saracak herşey..
Ya bi durun be adamlar Adana’ya gelmiş en güzel mevsimde Kazım Büfe’de bir keyif yapacaklar kırk yılın başı. Kanatta kanat.

Ne nankör adamlarsınız

IMG_4707.webp

Hiçbir maçta ayırt edici yararlı hiçbirşey yapmamasına rağmen bu arkadaş neden böyle tüm saçmasapan maçlarda sahaya patır patır bırakmaya giriyor hala?

Muslera
Jelert .. Sanchez .. Nelsson .. Jakobs
Sara.. Torreira .. Rabiot
Cherki.. İcardi.. Barış

Yapabilecek en iyi ihtimal bu kaldı şu saatten sonra

Buda olmaz ya

Muslera
Jelert .. Sanchez .. Nelsson .. Jakobs
Sara.. Torreira .. Rabiot
Cherki.. İcardi.. Barış

Yapabilecek en iyi ihtimal bu kaldı şu saatten sonra

Buda olmaz ya
Şu Jelert’i kadroya yazma reis

Gördükçe tansiyonum zıplıyor

15 milyon euroyu çöpe attık

Şu an piyasaya koy 5 milyon euro iste yemin ederim veren çıkmaz.

Bitik ve sönmüs oyunculardan veya ‘kadayif’ olmus oyunculardan uzak durmaliyiz

Bu konu da hala ders cikaramadik

Bize bu sekilde gelen 2 oyuncu tuttu son 10 yilda,biri icardi digeri de mertens

Falcao,zaniolo,babel,feghouli,zaha,ziyech ve böyle devam eder bu liste

Futbol kaliteli oyuncularla oynanir ama bu planlamayi dogru yapmak lazim takimi tamamen bu tarz oyuncularla doldurmak dogru degil

Gecen sezon bjk’nin kadrosu yeterli degildi,3 oyuncu eklediler o kadro’ya rafa silva,immobile ve paulista takimin havasi tamamen degisti

:))))))

birşey derdimde neyse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt