Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.331
- 2.862
- 1.148
Dursundan ne olursa kurtuluruz ? Ilk doneminde neler olur neler dendi adam gitmedi.Gene yapisacak Ama su olsa kurtuluruz diyebilecegimiz bisey varmi sizce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok kanka beğendimden değil hoca sırf aldırdığı için oynatacak bence sürekli .Şu Jelert’i kadroya yazma reis
Gördükçe tansiyonum zıplıyor
15 milyon euroyu çöpe attık
Şu an piyasaya koy 5 milyon euro iste yemin ederim veren çıkmaz.
12kisi mi oynicaz ne 3lusuEwt eldekilerle kadro kuralim
Muslera
Jelert Nelsson Sanchez berkan
Torreira Kaan Sara
Barış icardi Kero
Katılmıyorum adminim. Bir oyuncu bir takımdan yüksek teklif aldıysa ve diğer takım onu çok istediği belli ediyorsa diğer takımın teklifi az olsa bile yüksek teklifi kullanıp az olan teklifteki tutarı yükseltebilir.İkisi de daha az paraya gittiler gittiği takımlara.
Klasik Sinan’ın boş hikayeleri.
Dursun hayatta birakmaz hatta bir daha aday olur. O floryayi yiyecek kaçarı yok.Dursundan ne olursa kurtuluruz ? Ilk doneminde neler olur neler dendi adam gitmedi.Gene yapisacak Ama su olsa kurtuluruz diyebilecegimiz bisey varmi sizce ?
Roma son 2 gün girdi transfere, kullandıysa onu kullanmıştır çünkü asıl hedeflerini alamadılar.Katılmıyorum adminim. Bir oyuncu bir takımdan yüksek teklif aldıysa ve diğer takım onu çok istediği belli ediyorsa diğer takımın teklifi az olsa bile yüksek teklifi kullanıp az olan teklifteki tutarı yükseltebilir.
Yani Roma yana yakıla stoper arıyorken bizim 5.M’lik teklifi kullanarak Romanın önerdiği 2M’i 2.5M’e yükselttirebilirler.
4 trans lazım gaiba ziyekte yolcuBunlardan siz hala transfer mi bekliyorsunuz. Bırakın allah aşkına tarih 1 Eylül öğlen saatleri bunlar 60 saat içinde 3 transfer mi yapıcak
Rabiotmuş kusura bakmayında babayı alırız yine. Sene boyunca alamayacakları ikna edemeyecekleri çapları yetmeyen kişiler peşinde koşup Galatasarayı rezil ettiler. Rabiot diye kapıda yatarlar Milan elini kolunu sallar son dakika alr
Biz dımdızlak kalıcaz hatta geçtim orta sahayı kanatsız kalıcaz
Tabi tabi, bu sene yaptığı saçmalıkları geldiği andan itibaren yapacaktı da, fenerli köleler gibi oturup izleyecek biat edecektik.okan buruk hata sende 2 yıl şampiyon yaptın
yapmayacaktın torrent ft gibi isimlerle vakit geçireceklerdi
fb şampiyonlukları izleyeceklerdi
hata sende hoca ne diye şampiyon yaptın
4 trans lazım gaiba ziyekte yolcu
Sende güçlü ol sende yaz. Biz her zaman güçlünün yanındayız kardeşimmoderasyondasın diye böyle şeyler yazamazsın
Dertleri iş değil çünkü o protokol tribününe girmek, o ayrıcalığı yaşamak vsTransfer yetiştirecek yöneticiler güya Adanada maç seyrediyor
İşte gıdım gıdım yükselttilerRoma son 2 gün girdi transfere, kullandıysa onu kullanmıştır çünkü asıl hedeflerini alamadılar.
Galatasaray 5 verdi diye 4 verelim diyecek aptallığı anca Türk takımları yapar.
Hele Doue mevzusu baştan sona alakasız.