Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursundan ne olursa kurtuluruz ? Ilk doneminde neler olur neler dendi adam gitmedi.Gene yapisacak Ama su olsa kurtuluruz diyebilecegimiz bisey varmi sizce ?

Rakipler ne kadar nokta atisi,kurgusuna gore oyuncu transfer ediyorsa biz de o kadar sunuda aliverelim modunda transfer yapiyoruz.

Ben kesinlikle alinan oyuncularin derinlemesine analiz edildigini, takima,oyun sistemine, yasantisina bakildigini dusunmuyorum. Su olmazsa su olsun diye gittikleri oyuncularin birbiriyle gram alakasi yok. Burdanda anlasiliyor ki belli bir oyun sistemimiz yok toplama bilgisayar gibiyiz.

Erden Timur gecen senelerde bi aciklamasinda oyuncu transferinden once ozel yasantisi dahil bi cok parametreyi arastirdiklarini soyluyordu ozel bi kurulus araciligiyla.

Bakin simdi Hermoso olmadi diye apar topar hic alakasiz birini getirecekler taraftarin gazini almak icin

Şu Jelert’i kadroya yazma reis

Gördükçe tansiyonum zıplıyor

15 milyon euroyu çöpe attık

Şu an piyasaya koy 5 milyon euro iste yemin ederim veren çıkmaz.
Yok kanka beğendimden değil hoca sırf aldırdığı için oynatacak bence sürekli .

Şu vitaminsize 11 verene kadar awb ya 15 çok rahat basabilirdin. Ha eder mi etmez mi orasını biz bilemeyiz ama madem 11e çıkıyorsun garanti adama git.

Keza solda da aynı 10 milyona sol beke çıkıyorsan gidip karakter testi yapıyoruz falan diyip alkolik birini bulmanın hiç biAçıklaması yok

Ewt eldekilerle kadro kuralim

Muslera
Jelert Nelsson Sanchez berkan
Torreira Kaan Sara
Barış icardi Kero

Rabiot zaten alamayız boşta oyuncu kovalanacaksa Depay, Skov filan kovalamak daha mantıklı. Bizimkiler en fazla boupendza, marcondes filan alabilir gerçi.

İkisi de daha az paraya gittiler gittiği takımlara.

Klasik Sinan’ın boş hikayeleri.
Katılmıyorum adminim. Bir oyuncu bir takımdan yüksek teklif aldıysa ve diğer takım onu çok istediği belli ediyorsa diğer takımın teklifi az olsa bile yüksek teklifi kullanıp az olan teklifteki tutarı yükseltebilir.

Yani Roma yana yakıla stoper arıyorken bizim 5.M’lik teklifi kullanarak Romanın önerdiği 2M’i 2.5M’e yükselttirebilirler.

Bunlardan siz hala transfer mi bekliyorsunuz. Bırakın allah aşkına tarih 1 Eylül öğlen saatleri bunlar 60 saat içinde 3 transfer mi yapıcak :D

Rabiotmuş kusura bakmayında babayı alırız yine. Sene boyunca alamayacakları ikna edemeyecekleri çapları yetmeyen kişiler peşinde koşup Galatasarayı rezil ettiler. Rabiot diye kapıda yatarlar Milan elini kolunu sallar son dakika alr

Biz dımdızlak kalıcaz hatta geçtim orta sahayı kanatsız kalıcaz

Yabancıların dışında Türkiye'de yetişmiş 1 yerli eksiğimiz ın de tamamlanması gerekir.

Katılmıyorum adminim. Bir oyuncu bir takımdan yüksek teklif aldıysa ve diğer takım onu çok istediği belli ediyorsa diğer takımın teklifi az olsa bile yüksek teklifi kullanıp az olan teklifteki tutarı yükseltebilir.

Yani Roma yana yakıla stoper arıyorken bizim 5.M’lik teklifi kullanarak Romanın önerdiği 2M’i 2.5M’e yükselttirebilirler.
Roma son 2 gün girdi transfere, kullandıysa onu kullanmıştır çünkü asıl hedeflerini alamadılar.

Galatasaray 5 verdi diye 4 verelim diyecek aptallığı anca Türk takımları yapar.

Hele Doue mevzusu baştan sona alakasız.

Bunlardan siz hala transfer mi bekliyorsunuz. Bırakın allah aşkına tarih 1 Eylül öğlen saatleri bunlar 60 saat içinde 3 transfer mi yapıcak :D

Rabiotmuş kusura bakmayında babayı alırız yine. Sene boyunca alamayacakları ikna edemeyecekleri çapları yetmeyen kişiler peşinde koşup Galatasarayı rezil ettiler. Rabiot diye kapıda yatarlar Milan elini kolunu sallar son dakika alr

Biz dımdızlak kalıcaz hatta geçtim orta sahayı kanatsız kalıcaz
4 trans lazım gaiba ziyekte yolcu

okan buruk hata sende 2 yıl şampiyon yaptın
yapmayacaktın torrent ft gibi isimlerle vakit geçireceklerdi
fb şampiyonlukları izleyeceklerdi

hata sende hoca ne diye şampiyon yaptın
Tabi tabi, bu sene yaptığı saçmalıkları geldiği andan itibaren yapacaktı da, fenerli köleler gibi oturup izleyecek biat edecektik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt