Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.771
- 7.295
- 1.743
Ulan takimda kanat ve bek kalmadi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

tersi olabilir. ergen arkadaşlarından öğrendiğini babasına satıyordur.Yanındaki velete ne oluyor? Ona da öğretmiş oradan lafa giriyor. Tam tokatlık velet!!
Raporladım. Belki de farkında olmadan Galatasaray düşmanı Turgay Demir'e Galatasaray forumu üzerinden etkileşim toplamış oluyorsun.[
Akıl fikir
BravoErden Timur’un başarısını veya başarısızlığını sadece transfer üzerinden yorumlayanlar bu takımın neden iki sene üst üste şampiyon olduğunu ve bu sene niye olamayacağını hiçbir zaman anlayamayacak.
Erden Timur’un başarısını veya başarısızlığını sadece transfer üzerinden yorumlayanlar bu takımın neden iki sene üst üste şampiyon olduğunu ve bu sene niye olamayacağını hiçbir zaman anlayamayacak.
Akıl fikir
Akıl fikir
Söylenene göre zaten uzun süredir antrenmanlara bile katılmıyormuşLaurente dün yine kadroda yokmuş sanki bu elemanı alacağız gibi 2.ligde olması bu ihtimali güçlendiriyor
Ettihad a gelemez buBu herifi mabedimizde görürsem vallahi tekme tokat dalarım.
Turgay demir ne alaka .Galatasaray taraftarının fikrini sundum .Adam ve oğlu Galatasaraylı maça gelmiş taraftar bu videoyu kimin gönderdiğinin ne önemi var.Etkileşim umrumda değil farklı fikirlerin olduğunu görmemek bakmamak duymamak kulak kapamak mı gerekiyor.Saçma bir rapor olmuş .Hakarwt olsa kasıtlı yorum olsa ok .Adam video koymuş video montaj mı ? Değil eee.Saçma rapor yapmışsın.İçeriğinde hakaret yok beğenmesen de bu görüşte insanlar varRaporladım. Belki de farkında olmadan Galatasaray düşmanı Turgay Demir'e Galatasaray forumu üzerinden etkileşim topluyorsun.