Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yaptığımız bi başka hatamız transferin son günlerine doğru sözleşme fehsi falan yapmamız, yahu bu adamları erkenden niye göndermedil, ya şimdi yerlerine adam bulamazsak,zaha ziyech gitti bakalım yerleri dolacak mı

Emin Bayram şuan eldeki en iyi yerli savunmacı olabilicekken gitti Belçika’da orta sıralarda sıradan bir şekilde takılacak.

Eğer dün sahadaki stoperleri görüp pişman olmamış hala mutluysa çapı bu demektir zaten
Bence oraya bonservisiyle yangından mal kaçırır gibi giderek çapını belli etti zaten.

Forum yönetimi mesajını düzenlemiş. Neyse ki onlar durumun farkında. Umarım bir daha o kepaze herifin tweetlerini foruma taşımazsın.
O kepaze herifin teeweti değil koymuş olduğu video idi paylaştığım .Montaj olmayan içinizden birilerinin (katılmasam da) fikirleri idi.Forum yönetimine saygılar

Bu yönetici grubuyla başarılı bir yıl geçmesi imkansız. O yüzden arada umutlanmadan, acaba demeden ne olacaksa olmasını tercih ediyorum. Başarılı günler için önce bunların kulübün yakasını bırakması lazım.
Bunlar bıraktığında da gelecek Eşref bu arada.

Onunla da mali disiplin vs derken rakiplerin transferlerini izlemeye devam ederiz.

Küstürülen ama başkanlık için tecrübesiz Timur dışında seçenek yok. O da 2. Adam olarak gelmek ister mi yine emin değilim.

Haziran’da ne hayallerimiz vardı,
sezona geçen sene 40 puan fark attığın 2-3 transfer yapmış takıma 5-0 yenilerek,
İsviçre liginin hâlâ sonuncusu olan takıma elenip kulübü 30 milyon Euro’dan ederek başladınız.

Geçen sene kazanılan Şampiyonlar ligi gelirini ve Sacha Boey’in bonservis parasını da çarçur
edip hepimizi umutsuzluğa düşürdünüz

Anlaştım, uçak biletini otel biletini aldım diye dört bir yana haber saldığınız oyuncuyu bir günde başka kulübe kaptırdınız

Su katılmamış Galatasaray düşmanı olsa şu anki mevcut yönetim ve teknik ekibi Galatasaray’ın başında ister eminim.

isimsiz topçulara değerinden kat kat fazla para veriliyor borç yükü artarken başarı getiren futbolculara yönelinmiyor gibi bi durum mevcut bu duruma birilerinin dur demesi lazım sara'yı 18 almak başarı değildir çünkü noname bi futbolcu alırsın 7e 8e parlatır satarsın jelert'inde ederi max 4 milyon euro gibi duruyor hermoso, rabiot gibi topçulara bu paralar verilse kimsenin sesi çıkmazdı

Koskaca transfer sezonu gecti. 4 büyükler içinde acik ara en kötü geçiren biz olduk. Geçen sezon başına göre çok geri Durumdayız. Nasıl oluyor bu iş ya nasıl? Kafayı yiyecem.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt