Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Ohoo bugün bi şey olmaz o zaman yarın da olmaz. Salıyı bekleyelim4 Eylül 01:00 (TSI) olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohoo bugün bi şey olmaz o zaman yarın da olmaz. Salıyı bekleyelim4 Eylül 01:00 (TSI) olması lazım.
Ben gelişir dedim galiba. daha tam patlamadım.Bende ferdi gibi top sürüyor dedim olm hepimiz patlamışız![]()
dombik show
Yok Evertondaydı çapraz bağ sakatlığı falan yaşadı. Aynı Sergio oyun tipiLille'deki bücür mü?
1 aya çoğu kişi jelertçi olacak burada statik bi oyuncu değil bence çok yetenekli hatta tabanı boeyden daha yetenekli defansını toparlar biraz fizik kasıpBunun arkasındayım ya hala tempo ve hız en büyük olayı zaten.
City’e karşı ezilmedi geçen sene.
Birgün cenk ve ibo fransa'da kapı kapı dolaşıp 10 numara arıyormuş. Fransız temel'in kapısını çalmışlar "10 numara var mıdır" diye sormuşlar. Temel karısına sormuş, karısı vardır demiş. Temel de "varmış istemez"deyip kapıyı kapatıyorFransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Aslında patlama yok da süreci görücezBen gelişir dedim galiba. daha tam patlamadım.
Boey’in tırnağı olamaz, toplu topsuz müthiş müthiş adamdı Boey.1 aya çoğu kişi jelertçi olacak burada statik bi oyuncu değil bence çok yetenekli hatta tabanı boeyden daha yetenekli defansını toparlar biraz fizik kasıp
İnsanlar sorunun nerde olduğunu anlamıyor o yüzden oyuncular çöp ilan ediliyo bizde. Ziyech Zaha daha bir sürü adam var. Hepsi çöpse Ronaldo Messi filan gelse onlar ne olur onu merak ediyorum. Zaten bir üstü Ronaldo filan.Bunun arkasındayım ya hala tempo ve hız en büyük olayı zaten.
City’e karşı ezilmedi geçen sene.
Bence de dombele’nin durumu kulübün halini özetleyen en somut veriNdombele'nin gittiği takımda oynuyor olması artık sınır noktaydı
Bizden gidenlerin bir şekilde oynaması takımımızdaki disiplinsizliği gösteriyor
Boey çok özel futbolcuydu1 aya çoğu kişi jelertçi olacak burada statik bi oyuncu değil bence çok yetenekli hatta tabanı boeyden daha yetenekli defansını toparlar biraz fizik kasıp
Dünkü maçta boşluklara sürekli kaçtı ilk yarı, baktı kerem salmıyor ondan sonra bıraktı o işi.Aslında patlama yok da süreci görücez
Top mop süremezse ferdivari,bir daha uzmanım ayağı yapmam