Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırdır şimdi de Şıkrinyar mı alıyoruz?

Jelert istediği kadar derli toplu oynasın modern futbolda o fizikte bek iş yapmaz eğer kopenhag gibi sistem takımı değilsen
Fizik demişken ahaha :)

IMG_20240901_182820.webp

Yaz başında 50 milyon bütçe olacak deselerdi kimse inanmazdı. Resmen parayı çarçur ettiler

Ben jelert'den sara'ya göre daha ümitliyim. Sara max demirbay-oliveira(ilk sezon) katkısı verecek bir adammış gibi geliyor bana. Jelert daha 21 yaşında 1-2 sene sonra tabanca gibi bek olabilir en büyük eksiği fiziksel güç o da geliştirmesi en kolay şey profesyonel sporda.

Fransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Halen 10 no arıyoruz. Neden 10 no sistemi önce bunu sorguluyorum. Sonrada diyorum ki illa 10 no kardeşim rafa Silva ile anlaşmıştı Erden Timur. Eminim Bjk den daha az rakama anlaşmıştır. Neden almadiniz?? Erden Timur nefretiniz yüzünden mi? Zorunuza mı gitti adamın başarılı olması. Ego mu yaptınız la?? Sizin varya ben neyse.

Tuna'nın ayarlar iyice bozuk uğraşma herifle ulan.
Lan bu heriflerin gittiğine bile inanmıyorum ben, sen inanabiliyor musun.
Din hakkinda konussalar bu saatten sonra tereddütlerim olur dini sorgularım.
Bunlar yalancı olm, adam Avrupa şampiyonu olacak takviyeler yapacağız diye yüzü kızarmadan anlatıyor.
Takımda bir tane sol açık, bir buçuk sağ açık.
1 tane 10 numara 2,5 tane de os var.
Gelecek sol bek hocaya hayt huyt yapsa 6 ay Berkan oynayacak.
Takım dönüp dolaşıp 6 ay önce kupaya en yakın olduğumuz dönemden belki de 2 kat daha zayıf.
Oyunu yok rotasyon iyi değil diyorlar, takımın dönem dönem götünü kurtaran kim varsa gönderip yerlerine adam bile almıyorlar.
14 tane adamla Avrupa'da 8 maç yapacagız. Bu maçların yarıında sakatlıktan ve cezadan belirli bölgelere adam uydurulmaya çalışılacak.

Sonra niye sinirleniyorsun.
Soktugumun futbolunu millet zevk için izliyor elinde birasıyla zevk alıyor insanlar, biz kahrımızdan alkole vereceğiz kendimizi. Bu işler bu kadar zor değil abi.
3 günlük dünyada soktuğumun yerinde niye kahır çekiyoruz. Bunu çekmek zorunda mıyız olm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt