Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.771
- 13.752
- 1.498
Cherkiye gitmişlerdirFransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cherkiye gitmişlerdirFransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Jelerti isteyen hocayi almasinlar zaten futboldan anlamiyordurjelerti banko yollatacak
tabii kendi kalabilirse!
yeni hoca banko istemez
2-3 kisi varmis diyor muhabirler, bakalim kim onlarCherkiye gitmişlerdir
Ferdi’de cılız hocam biraz fitness çalışsa toparlar kendiniJelert istediği kadar derli toplu oynasın modern futbolda o fizikte bek iş yapmaz eğer kopenhag gibi sistem takımı değilsen
3 lü orta saha ve sanchez ile iş yapar renktaş ama açıkçası daha iyisi o paraya alınabilirdi.Jelert istediği kadar derli toplu oynasın modern futbolda o fizikte bek iş yapmaz eğer kopenhag gibi sistem takımı değilsen
kim dioFransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Ya abi 6-10 birde kanat alsalar bütün olumsuz havayı dağatacaklar farkında değiller ısrarla hata ediyorlar2-3 kisi varmis diyor muhabirler, bakalim kim onlar
Fizik demişken ahahaJelert istediği kadar derli toplu oynasın modern futbolda o fizikte bek iş yapmaz eğer kopenhag gibi sistem takımı değilsen

Adam sag ayalik degilmi ne yapacagiz bunu nelsonu satiyorlarsa anlarimda sol stoper lazimHayırdır şimdi de Şıkrinyar mı alıyoruz?
Halen 10 no arıyoruz. Neden 10 no sistemi önce bunu sorguluyorum. Sonrada diyorum ki illa 10 no kardeşim rafa Silva ile anlaşmıştı Erden Timur. Eminim Bjk den daha az rakama anlaşmıştır. Neden almadiniz?? Erden Timur nefretiniz yüzünden mi? Zorunuza mı gitti adamın başarılı olması. Ego mu yaptınız la?? Sizin varya ben neyse.Fransa'da 10 numara aramaya gitmis bizim super ikili.
Bir kac muhabir, Kutlu Akpinar ve biri daha.kim dio
Lan bu heriflerin gittiğine bile inanmıyorum ben, sen inanabiliyor musun.Tuna'nın ayarlar iyice bozuk uğraşma herifle ulan.