Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yusuf demirin kalmasını istiyorum saçma saçma adam almaya Gerek yok

En iyi özelliği fiziği ve dinamizmi olan bir adam ama alkol problemi var ha? Okan ben parama bakarım olayına düşmüş beyler başka bir açıklaması yok bunun. Akıl izan sahibi kimse onay vermez bunlara

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Cherkiye ne diyorsun? Ben biz alirsak bizim takim fiziksel acayip ezilir diye düsünüyorum. Benim icin firsat transferi'de olmaz bu cocuk.
Ayakları hareketli oyuncu lazım onun gibi. Kapalı rakibe vücut hareketi ile kıracak oyuncu sayımız 0. Bir kerem var o da boş sahada vücut hareketi yapıyor. :asd:

Telles mi jacobs mu sizce
Tek Jacobs bence büyük risk özel hayat artı sakatlıkları

Yok rdas Japon olsaydı böyle olurdu

3DC925A1-924E-44E1-8AE7-E07F6ED78F17.webp

Beni diyorlar. Dursun Özbek'i savundu dedikleri de Florya konusunda biz yapamayız veya 1 milyar dolar falan olmaz mevcut piyasada dediğim için. Ha sonra ne oldu Yetki Genel Kurulunda aksini iddia eden muhalif olan Rezan, Süheyl Batum, gibi isimler metin değişince bizim çekincelerimi kalmadı diyerek yine Altaylı gibi isimler minimum %50 hasılat paylaşımlı için yetki vermek için el kaldırdılar. Eleştirdiğimiz mesajlarda tabi yok sayılıyor herhalde hareket etmediğim yada bir belge falan bir şey olmadan hırsız falan demediğim için.

Loryanteyi izledim

Arias malına göre daha derli toplu topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt