- 30 Ağustos 2009
- 30.131
- 19.990
- 2.393
Sana söylesin sen paylaş sonra kaldıralımMurat durmaz bi duyum almış nöbetteki cezasını kaldırırsak paylaşacak
Ciddi bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana söylesin sen paylaş sonra kaldıralımMurat durmaz bi duyum almış nöbetteki cezasını kaldırırsak paylaşacak
Ciddi bu arada
Söyledi ama asla paylasamamSana söylesin sen paylaş sonra kaldıralım
Bi grubu kurtarmak zorunda olsan hangisini kurtarırdınelimde belgeler var
Gece yayında mı açıklayacaksın ??Söyledi ama asla paylasamam
Ayakları hareketli oyuncu lazım onun gibi. Kapalı rakibe vücut hareketi ile kıracak oyuncu sayımız 0. Bir kerem var o da boş sahada vücut hareketi yapıyor.Cherkiye ne diyorsun? Ben biz alirsak bizim takim fiziksel acayip ezilir diye düsünüyorum. Benim icin firsat transferi'de olmaz bu cocuk.

Ft ile alakalı ise söylemeSöyledi ama asla paylasamam
Yönetimi düşürmeye yönelik hareketler kanmayın safları sıkı tutunMurat durmaz bi duyum almış nöbetteki cezasını kaldırırsak paylaşacak
Ciddi bu arada
Kari çıkıp gelse ne yaparsın?
Beni diyorlar. Dursun Özbek'i savundu dedikleri de Florya konusunda biz yapamayız veya 1 milyar dolar falan olmaz mevcut piyasada dediğim için. Ha sonra ne oldu Yetki Genel Kurulunda aksini iddia eden muhalif olan Rezan, Süheyl Batum, gibi isimler metin değişince bizim çekincelerimi kalmadı diyerek yine Altaylı gibi isimler minimum %50 hasılat paylaşımlı için yetki vermek için el kaldırdılar. Eleştirdiğimiz mesajlarda tabi yok sayılıyor herhalde hareket etmediğim yada bir belge falan bir şey olmadan hırsız falan demediğim için.O kim hocam
Ben de gözlerimi kapattım bu sahneyi gördüm.Az önce gözlerimi kapattım Belhanda Malatya'ya birinci dakikada gol attı
kurtarmazsam nolcakBi grubu kurtarmak zorunda olsan hangisini kurtarırdın
A-dursun ve ekibi
B-dursun ve ekibi + okan ve ekibi
C-fbliler
D-fbliler + bjkliler
E-E.timur düşmanları