Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk çok dursuncu sayılmaz benceBu Haluk ve yanindaki kel Belmas terim yol ayrimindan sonra gunde 2 kere program acıp Belmas yonetimini bokluyorlardi demi
Yanlis hatirlamiyorum ben ?
Ayni adamlar 2 yildir dursun yaliyorlar.
Varmış belirli maç sayısı sonrasında devreye giriyor dedilerİnşallah zorunlu opsiyon yoktur ya
Dikkat edersen orada da demişin bunları eleştirirsin bu herkesin en doğal hakkı. Kötü sezonda olabilir ama hakaret etmezsin. Eleştiri hakaret ederek mi yapılır? Hakaret etmeden eleştiri olmaz mı? Sosyal medyayı görüyorsundur türlü türlü hakaretler. Linç kültürüne dönüyor iş. Linçe uğrayan kişiler de doğruyu bulamaz sürekli daha da saçmalar.
Zorunlu değil işteVarmış belirli maç sayısı sonrasında devreye giriyor dediler
Oynatmazsan zorunlu değil evetZorunlu değil işte
Videolardan gördüğüm kadarıyla çok hızlı hücumu zayıf defansı orta üstü gibi geldi bana carolün olmuş hali gibi osterwolde gibi ama daha hızlıjakobs icime sinmiyor, birisi özet gecsin, kimdir? necidir? hizlimi? teknikmi? savunmasi nasildir?
Sara bence faydalı olacak ..giren bize coktan girdi zaten, insan düsmanina bu kötülügü yapmaz.
jelert 9m
sara 18m
jakobs 10m
bedeli cok agir olacak!!!
Boey 30mgiren bize coktan girdi zaten, insan düsmanina bu kötülügü yapmaz.
jelert 9m
sara 18m
jakobs 10m
bedeli cok agir olacak!!!
Bu monaco taraftar muhabbeti ile ilgili link alabilir miyim
Şart ne acaba? 10 maç falan olmasınZorunlu değil işte
DemezlerBoey 30m
Bakambu 5m
Tete 5m
Ovup durduğunuz Beşiktaş
al-musrati 12m
Muci 10m
Rafa Silva (31 yaşında) 9m senelik 3 sene
Immobile (34 yasinda) 7.5m senelik 2 sene
işemeli sıçmalıları da var ister misin knkKnk beni Alkolle arindirin.
Uzerime kutsal su yerine viski dökün
Adamların gönderme nedeni her sezon 2 ay üst düzey oynayıp sonra salmasıymış zatenJoa mario nun adindan baska birseyi kalmamis
Rafa silvaya gelince biraz top tepsin cokuse gecer fiziken su an en ust seviyede
Belirli maç sonrasında devreye girecek bir anlaşma ise iyi. Angelinho gibi 20 maç ise mesela o zaman şartlı oluyor. Zorunlu direk Krunic gibi sanırım her türlü alman lazım oluyor.Varmış belirli maç sayısı sonrasında devreye giriyor dediler
işemeli sıçmalıları da var ister misin knk