Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi bak 1 veya 1 buçuk ay kadar önce ismi geçti burada yönetim ilgilenmiş hatta herkes bu adam rezil çöp muamelesi yaptı burada tabi o zaman burada rabiotlar tominaylar havada uçuyordu şimdi Beşiktaş alınca kıymete bindi herif
Nedenini yazmişsın ya rabiot mctominay vs dönuyor diye onlara göre öyle zaten ama kimse gelmedi ve 1 0 dan çoktur normal kiymete binmesi .d

Nedenini yazmişsın ya rabiot mctominay vs dönuyor diye onlara göre öyle zaten ama kimse gelmedi ve 1 0 dan çoktur normal kiymete binmesi .d
Transfer obezi olmuşuz abi biz kim ne derse desin 5 tane çöp alacağımıza 1 tane adam akıllı oyuncu alamıyoruz taraftardaki transfer obezliği yönetime ve hocayada iştirak etmiş saçmalayıp duruyoruz cidden

Maalesef bizim taraftarımız böyle. Takım kötü gitsin de sallayayım diye bekleyen insanlar var. Takıma destek pek vermiyor bizim taraftarlar. Hoca ve yönetim eleştirirsin, oyuncuda eleştirirsin ama hakaret vb. etmezsin takımını sevdiğin için sonra bir de kolay dokunulabilir olduk deniyor. Kendi taraftarın herkese hakaret falan ederse tabi herkes dokunur.
Hocan senle dalga geçsin yonetim zaten rezil ne bekleniyor anlamadim ki normal kotuyken olan gs sezonlarından biri olacak işte.

jakobs icime sinmiyor, birisi özet gecsin, kimdir? necidir? hizlimi? teknikmi? savunmasi nasildir?

Nerede bu Yakup ? Uçakta içip içip sızdı heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 milyon yuroya sağ bek sol bek 10 sene kapattık...

Yapılması gereken net belliydi 1 tane sağ bek 1 tane 8 numara ve 10 numaraydı ama taraftar öyle bi yüklendiği zaha kötü gitsin ziyech kötü gitsin Mertens yaşlı Kerem demirbay yetersiz nelson kötü icardi gol atamıyor yönetimde hocada eli ayağına girdi linç yemekten bi adam çok zekiyse bile beş yüz kere salak dersen ben salakmıyım acaba der sonuç olarak kadro dağıldı bir gerçek var geçmişten bu güne Galatasaray da oynamak cidden zor iş yapacağımız üç transferdi geldiğimiz noktada en az 5-6 transfere ihtiyacımız var bu kulüpte eleştiri değil hakaret var zamanında nelsona yapıldı mesela icardiye bile yapıldı biraz sahip çıkmak lazım

jakobs icime sinmiyor, birisi özet gecsin, kimdir? necidir? hizlimi? teknikmi? savunmasi nasildir?

monaco taraftarı iğrenio heriften

jakobs denen herifi anca başkanı dursun özbek, hocası okan buruk olan bi takım 10 milyon werip alır

yeterli bi özet heis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt