Ozan Aparı
10 Numara!
- 21 Şubat 2010
- 19.634
- 2.609
- 2.118
Bunda da patlasana lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk macindan sonra var üstadseninkiler yok mu bugün
Yeter be adamp6 verecek bjkye
edit: yanlis konu
Maalesef bizim taraftarımız böyle. Takım kötü gitsin de sallayayım diye bekleyen insanlar var. Takıma destek pek vermiyor bizim taraftarlar. Hoca ve yönetim eleştirirsin, oyuncuda eleştirirsin ama hakaret vb. etmezsin takımını sevdiğin için sonra bir de kolay dokunulabilir olduk deniyor. Kendi taraftarın herkese hakaret falan ederse tabi herkes dokunur.Abi gerçekten sinirimden hırsımdan ağlayacağım artık ya psikolojim bozuldu elimizdeki her oyuncuyu bokluyoruz tamam olan buruk sıkıntı yönetim sıkıntı ama bizim taraftar kadar kendi camiasını oyuncusunu sahipsiz bırakan bir camia taraftar grubu yoktur burada ne dursunu ne Okan buruğu savunuyorum ama şu ismi geçen adamlar bizle anıldığında hastag bile açıldı istemiyoruz diye
Bu ciddi mi? Yoksa PS mi?
Burası gs diyorlar sonra da bir de. Biri de şey yazdi para veriyoruz hakkımız biri de alis dedi. Böyle cevaplar alıyorum bir de savunuyorum gibi yorumluyorlar iyice saçmalandi. Alakasız bir oyuncu ismi yazıyor ondan daha iyidir diyor alakasız bir hoca ismi yazıyor ondan daha iyidir diyor kendini yazıyor ondan daha iyi oynarım diyor vbMaalesef bizim taraftarımız böyle. Takım kötü gitsin de sallayayım diye bekleyen insanlar var. Takıma destek pek vermiyor bizim taraftarlar. Hoca ve yönetim eleştirirsin, oyuncuda eleştirirsin ama hakaret vb. etmezsin takımını sevdiğin için sonra bir de kolay dokunulabilir olduk deniyor. Kendi taraftarın herkese hakaret falan ederse tabi herkes dokunur.
Bir de buna eleştiri kültürü diyorlar ama alakası bile yok yaptıklarının eleştiri ile yaptıkları tamamen linç kültürü.Haklısın dostum. Çünkü biz aşırı doyumsuz bir taraftar olduk. Bunun sebebi son yıllardaki tabela üstünlüğümüz. Winner taraftar profili gitti maalesef. Misal kadro isimlerle dolunca fb ye cikarmadan 3 atarızdan tut martta şampiyon oluruza kadar gitti muhabbet. Ayağı yere sağlam basan taraftar sayımız oldukça azaldı. 1 maçla adam vuracak hale geldik. Ben gençliğimde hatırlıyorum mütevazı kadrolarla sezonu lider bitirdiğimizde olumlu havalar hâkimdi. Ayni mütevazı kadroyu şimdi getir psikolojik olarak takımın anasını ağlatır taraftar. Yıllarca fbnin parasal olarak kadrosu bizden hep iyiydi ama o dönem inanç vardı takımda bunu hissederdi. Yerli oyuncuların bu kadar çabuk sicmasinin bir sebebi de taraftarımız. Fb 10 senedir şampiyon olamiyor. Biz 5 sene olamasak liseyi yakıp stadin kolonlarina dinamit takıp havaya uçururlar. Başarısızlık Galatasarayin kanında yoktur diyen çıkacaktır elbet ama doyumsuzluk başka bişey. Bu takim avrupada kupa alsa o kupa alan topcular 15 gün sonra elestirilir buna eminim. Sosyal medya ülkemizi çok bozdu malesef. Don değiştirir gibi herkes herşeyi tüketiyor sabırlı bir ülke değildik artik sabrin S si bile yok
Abi basında geçen haberlerin karalamaların 100 de 80 İ rakip takımlarından geliyor taraftar olarak çok müsaitiz gaza gelmeye bak yemin ederim Okan buruğu savunmuyorum yukarıda Allah var kalbimi biliyor ama bu gün Okan buruk gitsin ilk başarısızlıkta keşke Okan buruk kalsaydı en azından bu kadar kötü değildik olucakMaalesef bizim taraftarımız böyle. Takım kötü gitsin de sallayayım diye bekleyen insanlar var. Takıma destek pek vermiyor bizim taraftarlar. Hoca ve yönetim eleştirirsin, oyuncuda eleştirirsin ama hakaret vb. etmezsin takımını sevdiğin için sonra bir de kolay dokunulabilir olduk deniyor. Kendi taraftarın herkese hakaret falan ederse tabi herkes dokunur.
1 senelik mevzu değil dostum. Sara gelmeden önce bir marioyla ilgili haber çıktı burada kıyamet kopmuştu 4-5m indirir komisyon transferi diye. Ahmet doğru söylüyorMario ya kim öyle dedi iyide 1 senelik mevzu o