Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde gs gibi sadece "tek bir beki" olan tek takım adana demirspor'du.

onlara bile "oyun olarak" diş geçiremedik. 5-1 kazandık ama çok net 5-5 biterdi maç.

ligin en kalitesiz ve en dar kadrolu takımı bir de bu. düşünün.

muhtemelen, rize, sivas, eyüp, başak gibi maçlarda hep zorlanacağız. derbileri saymıyorum bile.

avrupa maçlarında da görece kolay rakipler çektik ama elendiğimiz young boys hiçbirinden net olarak üstün değil.

muhtemelen paok ilk avrupa maçında iç sahada aynı young boys gibi darmadağın edecek bizi.

kağıt üzerinde kazanma ihtimalimizin en yüksek olduğu maç, iç saha elfsborg maçı, ben onu bile kazanacağımızı düşünmüyorum.

üzgünüm ama gerçekler bunlar.

bu seneden tek beklentim, bir şekilde fb'in yine şamp olmaması. aramızdaki 5 şampiyonluk farkı bu sene de korunsun. ha birde derbilerde yenileceksek de ağır skorlar almayalım yaw.

Uzun sezon maratonunda istikrar önemli işte. Ben Rafa'nın 2-3 ay sonra düşüşe geçmesini bekliyorum. Normali bu olmalı. Çünkü Benfica kanadında Rafa'nın istikrarsız performansını çok eleştiriyordu taraftarlar.
Düşüşe geçecek zaten Beşiktaş ağır patlayacak ben burda görecem öve öve bitiremeyeknleri bizim takımın form grafiği yükselişe geçecek 1 ay içinde

Sağ kanat, sol kanat, sağ iç, sol iç oynayan tam bir joker aldılar. Bk atmaya gerek yok.

Zaytung - AK Parti'de Kriz: Bekir Bozdağ'ın Bıyığına Karşı Tepkiler Çığ  Gibi Büyüyor...

Şu şekil bir bıyığa sahip birinin futbolun başında olduğu bir şeyden hayır gelmez

Sokayım maryosunada rafasınada bu takım sezon arasına lider girdiğinde burada olun o beştaş denen maymun takım ve camiada patır patır sıçacak hele bi zamanı gelsin görecem

Beşiktaş’ın defans hattı bizden daha leş durumda birazcık form grafi düşsün görecem ben onları eninde sonunda patlayacaklar o defans hattıyla sittin sene şampiyon olamazlar bu sene fenerde ona keza kabız futbol oynuyor geçen seneki gibi iki üç satılmış takım sattı üst üste 2 hafta maçlarını süper fener oldu gene dişli rakiplerde göreceğim ben onları

Vecinoyu rakip alsa burda ağlayan %100 çıkardı ama ispat edemem
Abi gerçekten sinirimden hırsımdan ağlayacağım artık ya psikolojim bozuldu elimizdeki her oyuncuyu bokluyoruz tamam olan buruk sıkıntı yönetim sıkıntı ama bizim taraftar kadar kendi camiasını oyuncusunu sahipsiz bırakan bir camia taraftar grubu yoktur burada ne dursunu ne Okan buruğu savunuyorum ama şu ismi geçen adamlar bizle anıldığında hastag bile açıldı istemiyoruz diye

Beşiktaş’ın defans hattı bizden daha leş durumda birazcık form grafi düşsün görecem ben onları eninde sonunda patlayacaklar o defans hattıyla sittin sene şampiyon olamazlar bu sene fenerde ona keza kabız futbol oynuyor geçen seneki gibi iki üç satılmış takım sattı üst üste 2 hafta maçlarını süper fener oldu gene dişli rakiplerde göreceğim ben onları
nasıl olabilir yahu?

an itibariyle kadroda bir tane bek var. bir. 1.

nasıl olabilir yahu?

an itibariyle kadroda bir tane bek var. bir. 1.
Abi gözünü seveyim sezon başından beri hem fener hem beştaş maçlarınada bakıyorum yemin ederim aşırı kazma defans tandemi var araya atılan topları hep yiyorlar sağlam basan takımlar patates sıçırtır Beşiktaş’a elleri ayaklarına girer

Ulan jao mario ismi bizimle geçince burda kendini yerlere çarpıyordu bir çoğu Beşiktaş alınca şampiyon Beşiktaş diyorsunuz ayıptır ya hani çöptü bu adam rakibe gidince mi kıymete bindi
Malesef bu bir kaç senedir olan bir hype oldu bu forumda, onlara giden oyuncular Messi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt