Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.980
- 11.447
- 1.223
Valla billaha bizim taraftar kitleside sıkıntılı bizle adı anılınca gelmesin başkası alınca neden biz almadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene mckennie ye çöp denildiğini hatırlıyorum ama juventuste 11 oynadı : ) joa mario da geçen sene banko 11di : )Az biraz tutarlı olun herifi çöp diye istemediniz kazık dediniz aldırtmadınız ismi çıktığında
Düşüşe geçecek zaten Beşiktaş ağır patlayacak ben burda görecem öve öve bitiremeyeknleri bizim takımın form grafiği yükselişe geçecek 1 ay içindeUzun sezon maratonunda istikrar önemli işte. Ben Rafa'nın 2-3 ay sonra düşüşe geçmesini bekliyorum. Normali bu olmalı. Çünkü Benfica kanadında Rafa'nın istikrarsız performansını çok eleştiriyordu taraftarlar.
İşte abi kızıyorum böyle taraftara böyle yönetim doğmamış çocuğa don biçmekte üstümüze yokgeçen sene mckennie ye çöp denildiğini hatırlıyorum ama juventuste 11 oynadı : ) joa mario da geçen sene banko 11di : )
Vecinoyu rakip alsa burda ağlayan %100 çıkardı ama ispat edememUlan biz niye almadık o zaman ben izlemedim bu adamı bilmiyorum et mi kemik mi bu kadar elit seviyeydi madem neden ölü bitik muamelesi çekildi twittwrda yangın yapıldı
Abi gerçekten sinirimden hırsımdan ağlayacağım artık ya psikolojim bozuldu elimizdeki her oyuncuyu bokluyoruz tamam olan buruk sıkıntı yönetim sıkıntı ama bizim taraftar kadar kendi camiasını oyuncusunu sahipsiz bırakan bir camia taraftar grubu yoktur burada ne dursunu ne Okan buruğu savunuyorum ama şu ismi geçen adamlar bizle anıldığında hastag bile açıldı istemiyoruz diyeVecinoyu rakip alsa burda ağlayan %100 çıkardı ama ispat edemem
nasıl olabilir yahu?Beşiktaş’ın defans hattı bizden daha leş durumda birazcık form grafi düşsün görecem ben onları eninde sonunda patlayacaklar o defans hattıyla sittin sene şampiyon olamazlar bu sene fenerde ona keza kabız futbol oynuyor geçen seneki gibi iki üç satılmış takım sattı üst üste 2 hafta maçlarını süper fener oldu gene dişli rakiplerde göreceğim ben onları
Abi gözünü seveyim sezon başından beri hem fener hem beştaş maçlarınada bakıyorum yemin ederim aşırı kazma defans tandemi var araya atılan topları hep yiyorlar sağlam basan takımlar patates sıçırtır Beşiktaş’a elleri ayaklarına girernasıl olabilir yahu?
an itibariyle kadroda bir tane bek var. bir. 1.
Malesef bu bir kaç senedir olan bir hype oldu bu forumda, onlara giden oyuncular Messi oluyorUlan jao mario ismi bizimle geçince burda kendini yerlere çarpıyordu bir çoğu Beşiktaş alınca şampiyon Beşiktaş diyorsunuz ayıptır ya hani çöptü bu adam rakibe gidince mi kıymete bindi