Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes erden timuru taklit edip takım yapıyor biz tam tersi istikamete gidiyoruz. İsimsiz ve küçük takım topçularına hayvan gibi paralar döküyoruz. Aldın mı büyük takım topçusu alacaksın

Ulan jao mario ismi bizimle geçince burda kendini yerlere çarpıyordu bir çoğu Beşiktaş alınca şampiyon Beşiktaş diyorsunuz ayıptır ya hani çöptü bu adam rakibe gidince mi kıymete bindi
Bitik durumda, ben istemezdim. Rafa Silva özel bir adam, o fark yaratıyor besiktas da.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Joao Mario, Beşiktaş'ta. (A Bola)

Rafa'yı kanada mı atacaklar acaba?
Joao Mario ve Rafa Silva 2 sezon önce o yağ gibi akan Roger Schmidt Benfica'sının pres makinalarıydı. Fizikken bittikleri için gönderildiler sözde. Rafa burada fark yarattı, Mario da yaratırsa çok etkili olur hücumları.

Bitik durumda, ben istemezdim. Rafa Silva özel bir adam, o fark yaratıyor besiktas da.

Abi olay bu değil millet kendini parçalıyordu gelmesin diye burada Beşiktaş alınca oha jao mario oldu buna kızıyorum ben

demek ki bjk 12 kişi oynayacak, okan hocaya haber verin

Amrabat çöp deniyor istenmiyor fenere gidince keşke biz alsaydık oluyor jao mario çöp deniyor istenmiyor Beşiktaş’a gidince keşke biz alsaydık oluyor

Joao Mario ve Rafa Silva 2 sezon öncesinin o yağ gibi akan Roger Schmidt Benfica'sının pres makinalarıydı. Fizikken bittikleri için gönderildiler sözde. Rafa burada fark yarattı, Mario da yaratırsa çok etkili olur hücumları.
Seviye farkını herkes unutuyor. Manuda dökülen fred burda nasıl etkili oluyor. O yüzden hep derim büyük takımın gözden düşmüş topçusu genelde küçük takımın iyi topçusundan daha iyi transferdir

Herkes erden timuru taklit edip takım yapıyor biz tam tersi istikamete gidiyoruz. İsimsiz ve küçük takım topçularına hayvan gibi paralar döküyoruz. Aldın mı büyük takım topçusu alacaksın
Milliet Erden Timuru taklit ederken Bizim işbilmez beceriksizler topluluğu da adamın altını oyup kulüpten gönderdiler.

Daha fazla şeyler de yazacağım da şimdi ceza almak istemiyorum.

adam geçen sene 31 lig maçının 29u 11 deymiş, bu sene de 4 maçın 2sinde, roger schmdit oynatıyordu,benficanın bazı maçlarını izledim bitik görmedim ben

Seviye farkını herkes unutuyor. Manuda dökülen fred burda nasıl etkili oluyor. O yüzden hep derim büyük takımın gözden düşmüş topçusu genelde küçük takımın iyi topçusundan daha iyi transferdir
Uzun sezon maratonunda istikrar önemli işte. Ben Rafa'nın 2-3 ay sonra düşüşe geçmesini bekliyorum. Normali bu olmalı. Çünkü Benfica kanadında Rafa'nın istikrarsız performansını çok eleştiriyordu taraftarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt