Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.696
- 2.730
- 303
Jacobs’dan daha iyisini bulamazlar oyuncu da iyi oyuncu ayrıca trende uyulup boklanıyor. Alkolü vs bilemem ama bu sezon gayet iyi oynuyor gördüğüm kadarıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten büyük tutarsızlık var büyük isimlere alıştık ama kodumun douesi bile gelmedi bu lige gelmiyor işte abi erden Timur diyoruz da o varken de asignon düşme potasındaki takıma gitti bitik leş bir ligiz ancak isimli düşmüş oyuncuları alabiliriz ziyech gibi Mertens gibi zaha gibi profilleri alabiliriz üst seviye elit olarak bu ülkeye sadece Sneijder geldi son 10 sene içinde hem yaş hem kariyer bakımından kırk yılda bir olacak işler bunlarda bu bakımdan yönetime de kızamıyorum kaliteli adamlar gelmek istemiyor seni kullanıyor sadece başka takımlara karşı erden Timur gibi adamlar çok nadir çıkar kendini arma için forma için parçalayan cebinden para koyan normal şartlarda alamazsın Torreira gibi adamlarıMalesef bu bir kaç senedir olan bir hype oldu bu forumda, onlara giden oyuncular Messi oluyor
Bence de scofield hakli. Elestiri yapilmiyor, insanlarin ailevi degerlerine agir hakaretler ediliyor, tehditler ediliyor. Cok sacma bir hal aldi bu sosyal medya. Ha GSC de bunun bir doz alti, kufure izin verilse benzer durumlar olur sanirim.15 senedir dursun dönemleri hariç böyle GS gormedim bende ama
Haklısın dostum. Çünkü biz aşırı doyumsuz bir taraftar olduk. Bunun sebebi son yıllardaki tabela üstünlüğümüz. Winner taraftar profili gitti maalesef. Misal kadro isimlerle dolunca fb ye cikarmadan 3 atarızdan tut martta şampiyon oluruza kadar gitti muhabbet. Ayağı yere sağlam basan taraftar sayımız oldukça azaldı. 1 maçla adam vuracak hale geldik. Ben gençliğimde hatırlıyorum mütevazı kadrolarla sezonu lider bitirdiğimizde olumlu havalar hâkimdi. Ayni mütevazı kadroyu şimdi getir psikolojik olarak takımın anasını ağlatır taraftar. Yıllarca fbnin parasal olarak kadrosu bizden hep iyiydi ama o dönem inanç vardı takımda bunu hissederdi. Yerli oyuncuların bu kadar çabuk sicmasinin bir sebebi de taraftarımız. Fb 10 senedir şampiyon olamiyor. Biz 5 sene olamasak liseyi yakıp stadin kolonlarina dinamit takıp havaya uçururlar. Başarısızlık Galatasarayin kanında yoktur diyen çıkacaktır elbet ama doyumsuzluk başka bişey. Bu takim avrupada kupa alsa o kupa alan topcular 15 gün sonra elestirilir buna eminim. Sosyal medya ülkemizi çok bozdu malesef. Don değiştirir gibi herkes herşeyi tüketiyor sabırlı bir ülke değildik artik sabrin S si bile yokAbi gerçekten sinirimden hırsımdan ağlayacağım artık ya psikolojim bozuldu elimizdeki her oyuncuyu bokluyoruz tamam olan buruk sıkıntı yönetim sıkıntı ama bizim taraftar kadar kendi camiasını oyuncusunu sahipsiz bırakan bir camia taraftar grubu yoktur burada ne dursunu ne Okan buruğu savunuyorum ama şu ismi geçen adamlar bizle anıldığında hastag bile açıldı istemiyoruz diye
İzledim adamın videolarını bi kaçta maç kesidini baya tempolu kanadı tek başına oynuyor hızlıJacobs’dan daha iyisini bulamazlar oyuncu da iyi oyuncu ayrıca trende uyulup boklanıyor. Alkolü vs bilemem ama bu sezon gayet iyi oynuyor gördüğüm kadarıyla.
Ahmet polyanna ile yakın akraba yav bir sey olmaz birazdan kendine gelirAhmeti bile delirttiniz
Abi bak benim yedi sülalem Galatasaraylı benim yetiştiğim ortamda 2-3 mentalite ile büyüdüm Galatasaray bitti demeden bitmez Galatasaray kutsaldır benim gözümde ailevi bir değerdir başında kim olursa olsun desteklerim gitmesi gerektiğinde gönderilir eleştiri yapılır ite köpeğe karşı yerden yere vurupta rezil etmem tuttuğum takımıBence de scofield hakli. Elestiri yapilmiyor, insanlarin ailevi degerlerine agir hakaretler ediliyor, tehditler ediliyor. Cok sacma bir hal aldi bu sosyal medya. Ha GSC de bunun bir doz alti, kufure izin verilse benzer durumlar olur sanirim.
Koyum Polyannasına abi ya bizle ismi geçince tü kaka oluyor başkası alınca neden biz almıyoruzAhmet polyanna ile yakın akraba yav bir sey olmaz birazdan kendine gelir![]()
Abi altına imzamı atarım yerli futbolculara sabrımız yok yabancılarda da aidiyet yok dedim ya kırk yılda bir çıkar sağlam yabancı futbolcu geçmişten günümüze bakıyorum başarılı olduğumuz kadrolar hep mütevazi kadrolar gerçekten de öyle bu saçma sapan yıldız hayranlığı Ünal Aysal döneminde patladı o dönemden bu dönemede sayısız futbolcu geldi gitti ettiğimiz zararlar ortada bu işe bir dur denmesi gerekiyor bakıyorum mesela Ali yavuz kol örneği çocuk Adana’da baya iyiydi dün mesela mesela Ali turap emin bayram Metehan hakikaten oynayabilecek adamlar değerlendirmiyoruz ve oyuncularda kaçıyor yerlerine aldığımız adamlarda bu çocuklar kadar bile katkı vermiyor işteHaklısın dostum. Çünkü biz aşırı doyumsuz bir taraftar olduk. Bunun sebebi son yıllardaki tabela üstünlüğümüz. Winner taraftar profili gitti maalesef. Misal kadro isimlerle dolunca fb ye cikarmadan 3 atarızdan tut martta şampiyon oluruza kadar gitti muhabbet. Ayağı yere sağlam basan taraftar sayımız oldukça azaldı. 1 maçla adam vuracak hale geldik. Ben gençliğimde hatırlıyorum mütevazı kadrolarla sezonu lider bitirdiğimizde olumlu havalar hâkimdi. Ayni mütevazı kadroyu şimdi getir psikolojik olarak takımın anasını ağlatır taraftar. Yıllarca fbnin parasal olarak kadrosu bizden hep iyiydi ama o dönem inanç vardı takımda bunu hissederdi. Yerli oyuncuların bu kadar çabuk sicmasinin bir sebebi de taraftarımız. Fb 10 senedir şampiyon olamiyor. Biz 5 sene olamasak liseyi yakıp stadin kolonlarina dinamit takıp havaya uçururlar. Başarısızlık Galatasarayin kanında yoktur diyen çıkacaktır elbet ama doyumsuzluk başka bişey. Bu takim avrupada kupa alsa o kupa alan topcular 15 gün sonra elestirilir buna eminim. Sosyal medya ülkemizi çok bozdu malesef. Don değiştirir gibi herkes herşeyi tüketiyor sabırlı bir ülke değildik artik sabrin S si bile yok
Mario ya kim öyle dedi iyide 1 senelik mevzu oKoyum Polyannasına abi ya bizle ismi geçince tü kaka oluyor başkası alınca neden biz almıyoruz
Yok abi bak 1 veya 1 buçuk ay kadar önce ismi geçti burada yönetim ilgilenmiş hatta herkes bu adam rezil çöp muamelesi yaptı burada tabi o zaman burada rabiotlar tominaylar havada uçuyordu şimdi Beşiktaş alınca kıymete bindi herifMario ya kim öyle dedi iyide 1 senelik mevzu o
seninkiler yok mu bugünp6 verecek bjkye
edit: yanlis konu