Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizim kanatlar Ziyech, Kerem A., Yunus, Yusuf, Barış. Barış dışında hepsi fizik olarak eksi ve kısa adamlar. Arias'ı videolar dışında izlemedim ama hal böyleyken kanat alacaksak elimizde sadece 1 tane fizik olarak güçlü oyuncu varken kısa ve fiziksel dezavantajlı bir adam yerine uzun ve güçlü bir oyuncu daha mantıklı değil mi? Bu Arias işi bu yüzden bana mantıklı gelmiyor.

Ne Ariası yav? Eğer bu ameleyi alırlarsa sinirimden artık kendimi keseceğim lan!

Ben ilk günden beri büyük potansiyel diyorum olm

Fikrim değişmez, Benfica dönemine kadar bilirim

Bize gelseydi kulüp efsanesi falan olacaktı

olamazdı
gedsonun çok büyük zeka sorunu var
zekasız adamın sürekliliği olmaz
benfica bunu görüp yolladı

1-2 maç iyi oynar 3-4 maç kötü

bjk şuan bi gazla gidiyor o gazın içnde gedsonda var

Bence biz Kerem-Barış kanatlarını bozmayacağız, gelen isim Dries yerine oynayacak. Yani Kanat oynayabilen forvet arkası gibi bakıyoruz sanırım.

bence avrupa için acele etmemek gerekir mümkünse 1 orta saha ve sol bek yeterli şimdilik

bence odak noktası lig olmalı. lig için büyük takımların düşünmediği oyuncuları kiralamalıyız.

Bakabilirsin zamanında ilk başta Elmas'ı da savundum. Torrent'e çaycı yazdığımı da göremezsin ki o konuda da rahatsız olmuş ve belirtmiştim Gs hocası çaycı falan yazmak yanlış diye. Yani bir kişiye özel bir durumum yok benim. Gelelim hareketlerini savunma işine Florya olayında vardı o da savunmadan ziyade GS yapamaz düşüncesine katılmam ve bahsedilen 1 milyar dolar rakamına pek inanmamdı bahsettiğin konu bu herhalde. Diyelim bu konuda ben yanlış düşünmüşüm hatalıyım. Peki bu konuda yönetimle farklı düşünen kişiler Süheyl Batum, Rezan vb. gibi isimler neden yetki genel kurulunda zaten bloke hesap olayını tekrar ekleterek ki iyi ekletmişler o ayrı bahsedilen minimum %50 hasılat paylaşımlı şekilde yetki vermek için bizim çekincemiz kalmadı diyerek yetki verdiler?
Hasılat paylaşım olayı zaten yetki genel kurulundan ve dursunun seçilmesinden sonra kesinleşmiş birşeydi. Süheyl, rezzan ve erden timurun yaptığı dursun bize nekadar az zarar verirse okadar iyidir hamlesi. Burada asıl düşünülmesi gereken gs üyelerinin kulüp menfaatlerini başkana karşı koruma gayreti. Böyle bir başkan iste dursun neresine ne saygı duyacaksın. Çoğu insan bu adamın niyetinden bile şüphe ediyor.

Otavio'yu araplar bırakmıyo sanırım yoksa profil olarak Okan Buruk'luk bi oyuncu

Ariası alamayız sanırım sözleşmesinde bir muhabbet var brazilyalının biri yorum atmış videosuna arias iyi oyuncu almak isterseniz 50 milyon ceza ödemeniz lazım falan bişey yazıyor oyuncuyla atleticoda ilgilenmiş sanırım bu sezon öyle bişeyler yazıyor altında

Ekli dosyayı görüntüle 259577

Normalde bu grafikler çok belirleyici olmaz ama Cherkinin oyun stilini çok iyi göstermiş. Adamın oyununun %90ı dribling müthiş yetenekli ama oyun içi disiplini olmayan bir adam. Top oynamaya gelirse bizim kadroda merkezden dikine topla çıkabilen bir oyuncu olmadığı için zenginlik katacaktır.
Oynadığı ligdeki diğer oyuncularla;
Dribble Success % vs Non-Pen xG.png
Chances Created vs Shots on Target.png
Assists vs xA.png
Assists vs Dribble Success.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt