- 31 Aralık 2015
- 13.022
- 8.242
- 1.488
Gel aga City'i tut. Kafan rahat olsun.Allah sizi
Ulan ne ariası ulan
Kayserispor seviyesinde ki adamları önlü arkalı oynatacaklar. Valla ben saldım artık dün Maçı bile uyuklayarak izledim iyice soguttular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel aga City'i tut. Kafan rahat olsun.Allah sizi
Ulan ne ariası ulan
Gün boyu kafa açsusar mısın lütfen![]()
Evet, videoya ben de baktım, 2 kanatta da oynamış düzenli olarak. Solda daha iyi ama sanki.Arias'a baktım bunu da her yerde oynatmışlar kariyeri boyunca. Barış, Kaan ve Berkan'ı her yerde kullana kullana hocanın kafası bulanmış bence.
Ben ilk günden beri büyük potansiyel diyorum olm
Fikrim değişmez, Benfica dönemine kadar bilirim
Bize gelseydi kulüp efsanesi falan olacaktı
Hasılat paylaşım olayı zaten yetki genel kurulundan ve dursunun seçilmesinden sonra kesinleşmiş birşeydi. Süheyl, rezzan ve erden timurun yaptığı dursun bize nekadar az zarar verirse okadar iyidir hamlesi. Burada asıl düşünülmesi gereken gs üyelerinin kulüp menfaatlerini başkana karşı koruma gayreti. Böyle bir başkan iste dursun neresine ne saygı duyacaksın. Çoğu insan bu adamın niyetinden bile şüphe ediyor.Bakabilirsin zamanında ilk başta Elmas'ı da savundum. Torrent'e çaycı yazdığımı da göremezsin ki o konuda da rahatsız olmuş ve belirtmiştim Gs hocası çaycı falan yazmak yanlış diye. Yani bir kişiye özel bir durumum yok benim. Gelelim hareketlerini savunma işine Florya olayında vardı o da savunmadan ziyade GS yapamaz düşüncesine katılmam ve bahsedilen 1 milyar dolar rakamına pek inanmamdı bahsettiğin konu bu herhalde. Diyelim bu konuda ben yanlış düşünmüşüm hatalıyım. Peki bu konuda yönetimle farklı düşünen kişiler Süheyl Batum, Rezan vb. gibi isimler neden yetki genel kurulunda zaten bloke hesap olayını tekrar ekleterek ki iyi ekletmişler o ayrı bahsedilen minimum %50 hasılat paylaşımlı şekilde yetki vermek için bizim çekincemiz kalmadı diyerek yetki verdiler?
Brezilya olduğu için komisyon daha rahat dönerArias ın olayı ne Okan bu kadar istiyor. Dümdüz bir oyuncu anca rotasyon oyuncusu olur bu ısrarın sebebi nedir
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem le bu sezon bitmez abi. Adamda futbol zekası yok.Bence biz Kerem-Barış kanatlarını bozmayacağız, gelen isim Dries yerine oynayacak. Yani Kanat oynayabilen forvet arkası gibi bakıyoruz sanırım.
Oynadığı ligdeki diğer oyuncularla;Ekli dosyayı görüntüle 259577
Normalde bu grafikler çok belirleyici olmaz ama Cherkinin oyun stilini çok iyi göstermiş. Adamın oyununun %90ı dribling müthiş yetenekli ama oyun içi disiplini olmayan bir adam. Top oynamaya gelirse bizim kadroda merkezden dikine topla çıkabilen bir oyuncu olmadığı için zenginlik katacaktır.