Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.731
- 15.420
- 2.323
Tete hala gitmedimi diye 50.000 post atıldı, unuttuk sanmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın raşikayla alakası yok fiziken de çok cılız pırpır bi tipArias'ı Arda Turan'a benzetiyorum oyun stili olarak. Uzun mesafede uzayamaz barış gibi ama dar alanda baya yetenekli ve zeki bir adam, savunma yardımı da var. Çok büyük fark yaratmaz ama Rashica gibi stabil bir katkı verir takıma. Uygun maliyetle alınabilir
Yasak mi bunlar anlamadım açıkçasıÇok wow ve haha diye tahmin ediyorum
Yokbe şaka yapıyorum, haberim yok valla , şikayetlere yazmış oradan gördüm bendeYasak mi bunlar anlamadım açıkçası
Adamın raşikayla alakası yok fiziken de çok cılız pırpır bi tip
Jelert arias kanada bak
Jelert sara daha oynamadan cöp damgasi yedi.En büyük sıkıntı ne biliyormusun burada baskı çok işte oyuncular rahat edemiyor baskı var hepsinin üstünde ilk maçında asist yapmıştı molde maçındada iyiydi sonradan döküldü rahat edebileceği yerlerde oynuyorlar
Tuhaf şekilde buradaki yorumlar çok övgü dolu ama bilemedim
Yok, duyum bile yokRabiot hala gitmedimi bi yere?
Ben hiç izlemedim yorumları aşırı iyi ama genede bizim ligin topçusu değil benceCopa America'da orta saha gibi oynatıyorlardı Arias'ı. Çok diri topçu, güçlü. Ama çalışkandı yani öyle çok yaratıcı şeyler izletmedi orada.