Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olamazdı
gedsonun çok büyük zeka sorunu var
zekasız adamın sürekliliği olmaz
benfica bunu görüp yolladı

1-2 maç iyi oynar 3-4 maç kötü

bjk şuan bi gazla gidiyor o gazın içnde gedsonda var
Lan işte biz doğru kullanacaktık diyorum ben de, tam taraftarla bütünleşecek adamdı.

Kafasız falan da değil, değerli olduğunu hissettirip doğru rolü vermek lazım. Sistemin işleyen çarkı değil sistemin kilit adamı yapacaksın.

Ya kardeşim neyin bedeli ne olursa olsun vazgeçmek. Koyacaksın sahaya yağmurda idmanı. Ekstra idman yaptıracaksın. Özel plan hazırlayacaksın hemde en ağırından. Oynatmaya hazır hale geleceksin diyeceksin.
Adamı götürüp antrenmanlarda sırıtmasını izliyorsun, almasın antrenmana beyfendi.

Oliveira teröristinden kurtulamayacağız bari kadro dışı bırakın da oyuncuların modunu motivasyonunu düşürmesin

Aynen durum bu işte buna kızıyorum taraftar baskısı yüzünden oyuncular çekiniyor istedikleri gibi oynayamıyor hata yaparım diye çünkü arkalarında durulmuyor Şuan kaçıncı bek tutmama nedeni boey işte boey öyle bi profil çizdiki yerine kim gelse beğenilmiyor malesef
Şu 4-5 yılki taraftar profili 15 sene önce olsa Sabriyi tesislerde canlı yayında idam ederlerdi.

Cherki skilse baktım saradan farkı ne bunun

Daha teknik top hakimiyeti daha iyi.Birebirleri daha iyi.Sorumluluk alıp adam falan geçiyor.
Cherki bizim ligde çok ciddi fark yaratır.

Skils videoları tabiki azda olsa fikir verir ama o kadar kesin kanıya varamazsın.Hep iyi yaptığı işleri gösteriyor.videoda Saranın attığı goller çektiği şutlar süper ama ya atamadıkları..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt