Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla başından beri Okan Buruk'u çok fazla destekliyordum ama bu orta saha muhabbeti yüzünden aşırı soğudum, destek veresim gelmiyor. Ciddi bir şekilde ben artık bu orta saha muhabbetinin Okan için şeref meselesine dönüştüğünü ve bu yüzden kasıtlı bir şekilde oraya transfer yaptırmadığını düşünüyorum. Sara'nın 8 no ile alakası yok, hadi var diyelim ancak bizim lig ve avrupa için çok yumuşak kaçıyor. 10 no'da şov yapar... Bence Okan'ın istediği ''Bakın elimizdekilerle bile ne kadar iyi bir oyun oynattım.'' yorumu. Ancak sonu olacak o bölge haberi yok.

İsteyen istediğini düşünsün İcardi'nin mevcut form ve fizik durumuyla sakatkanması hayrımıza olmuştur. Eğer hoca akıl edip 3'lü denersen bir ihtimal Burdan futbol olarak dönüş ihtimali bulunabilir.

Lan işte biz doğru kullanacaktık diyorum ben de, tam taraftarla bütünleşecek adamdı.

Kafasız falan da değil, değerli olduğunu hissettirip doğru rolü vermek lazım. Sistemin işleyen çarkı değil sistemin kilit adamı yapacaksın.

13. olduğumuz sezon bizde olsa
ismi beyinsize çıkardı

geçen sene bjkliler beyinsiz diyordu :)

gedsonun işi gaz
gazı kaçınca bir olayı kalmıyor

bize karşı iyi oynamasıda bu gazla alakalı

Kerem A. 14 15 milyon euro getirmeden bi yere gidemez bu saatten sonra oyuncu bulmak zor.

Ne arias ı yav

Torreira, mertens , jelert zaten hepi topu 60 kg oyuncular

Bu arias ta 1.68 boyundaysa en fazla 62-63 kilodur

Bir takımın 11 inde 4 tane 60 kiloluk oyuncu olur mu ? U-17 miyiz biz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sergio'yu okan buruk bitirmiş ve bize düşman etmiştir ama bu görüşteyse bu herifi florya'ya alan ali koç'u da sofrasına alır demektir.

Avrupaya zaten 20 kişilik liste vereceğiz keremi de gönderin de 18 kişiye düşelim.

Rotasyon kötü ne de olsa

Sürekli oyuncu gidiyor kimse gelmiyor Keremi'de gönderin kanatsız kalalım saçma sapan işler oluyor

13. olduğumuz sezon bizde olsa
ismi beyinsize çıkardı

geçen sene bjkliler beyinsiz diyordu :)

gedsonun işi gaz
gazı kaçınca bir olayı kalmıyor

bize karşı iyi oynamasıda bu gazla alakalı
Bjk maçlarını izlediyseniz Rafa-Gedson bağlantısından çok ekmek yiyeceklerini görürsünüz. Tüm savunma arkası koşularına Rafa tık diye bırakıyor.

Gedson Türkiye şartlarında çok iyi oyuncu, özellikle bize karşı motive olduğu maçlarda da bunu net gördük.

Önemli olan rolünü iyi belirleyip motivasyonunu yüksek tutmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt