Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isterse 100 gol atsin bok gibi oyuncu calim atamayan dunyadaki ender brezilyalilardan biri oyun gorusude yok sansa bala atiyor
Bir de 2-3 gol attı diye övülüyorlar adamı.. Geçen sezon 89 gol attık herif bir suru şans buldu tek gol atamadı.. Hayir mesele gol atmaksa sadece zaha da 11 tane gol attı ona niye sövuyordunuz..

Yav bizden giden oyuncular futbolu bırakmıyorlar ki illa ki gol de atacaklar asist de yapacaklar arada...

Kerem A. bu saatten sonra gitmez. Ayrıca göndermemiz bizim için kötü olur artık alternatifsiz kaldı kendi bölgesinde.
O narsist keremde bu yuzden yapiyor zaten adam kalmadi bana mecburlar bu cocuk okadar ilgi pohpohlanmayi seviyorku anlatamam

Acik psikiyatri bolumune goturulmeli
Ben en iyiyim Ben yildizim Ben mesihim diye evde ayna karsisinda dolasiyordur eminim ama ispatlayamam

Erman Toroğlu: "Beşiktaş yere sağlam basıyor. Sosyal medyada 'Immobile atılmalı' mesajları geliyor. Bu, şu demek. Beşiktaş artık fazla olmaya başladı. Hakemler atsın ki, Fenerbahçe ve Galatasaray yürüsün. Hayır. Bu sene Beşiktaş var." (Ekol TV)

Futbol noktasında tüm görüşlerine katılmasam da tarafsız olduğuna inandığım biriydi. Bu sene itibariyle inanılmaz bir dönüşü var, yönlendirme ile hareket ediyor gibi.

Immobile süper kupa maçında %100 atılmalıydı, burada da hakemin insafına atsa pek birşey diyemezlerdi.
Bu kabzımal cidden mide bulandırıyor 2 senedir.

Bu jhon arias'ı hiç izlemedim ama yıllardır ismi geçtiğine göre boş topçu olduğu kesin. Bizimkiler her şartta en boş adamı bulup alır zaten

Ne Ariasmış ya şu adam hakkında adamakıllı fikri olan var mı

Niye bu kadar çok istiyoruz

Sofas.core da jakops ve benim beğendiğim victor kristensen karşılaştırdim. Sofas.core göre jakops daha iyi. Alkolik olması dert değil sahada iyi olsun yeter

O narsist keremde bu yuzden yapiyor zaten adam kalmadi bana mecburlar bu cocuk okadar ilgi pohpohlanmayi seviyorku anlatamam

Acik psikiyatri bolumune goturulmeli
Ben en iyiyim Ben yildizim Ben mesihim diye evde ayna karsisinda dolasiyordur eminim ama ispatlayamam
Burada iki taraflı da düşünmek lazım. Şampiyon olmamızın önemli etkenlerinden biri Kerem-Icardi işbirliği idi. Ayrıca Rashica da iyi katkı sağladı.

Maalesef en verimli olduğumuz bölgeye Tete-Ziyech-Zaha getirince onun da bölgesini değiştirip verimini düşürdük.

Geçen sene bir ileri iki geri tam randımanlı oynayamadı. Bu sene biraz hareketlendi ama eski formunu yakalayacağını pek düşünmüyorum. Bats-Mertens bağlantısı bu ilk bir aydaki durumu belirler.

Bjk maçlarını izlediyseniz Rafa-Gedson bağlantısından çok ekmek yiyeceklerini görürsünüz. Tüm savunma arkası koşularına Rafa tık diye bırakıyor.

Gedson Türkiye şartlarında çok iyi oyuncu, özellikle bize karşı motive olduğu maçlarda da bunu net gördük.

Önemli olan rolünü iyi belirleyip motivasyonunu yüksek tutmak.

yauv rakipler armutmu topluyor
o bağlantıyı kesecekler bir zaman sonra

kötü topçu değil ama abartılacak topçu hiç değil gedson

son karar vermede sıkıntılı,
maç içinde çoğu bölümünde kaybolan bir 8, oas tercihleri sıkıntılı

2 şeyi iyi yapıyor
dribling ama o bir sistem takımına sökmez
birde setde şok presle atak sürekliliği

Ne Ariasmış ya şu adam hakkında adamakıllı fikri olan var mı

Niye bu kadar çok istiyoruz
ben rachica'nın oyun tarzına yakın gördüğüm için istiyorum. o tarz çalışkan, orta sahalaşabilen, iki bölgede de oynayan oyuncu işimize yarar gibi. diğerlerini de tanımıyom gerçi, belki onların içinde bunları arias'tan iyi yapan da vardır yalan olmasın

bu sezon kotu transferlerden kacis yok.

Jacobs ve Jhon Arias geliyormus (@sporgecesi)

Bugün herhalde netleşir, 3 eylül en geç İstanbul'a gelir gelecek olur ise. O yüzden bakalım Jakobs dışında kimi alabilecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt