- 31 Aralık 2015
- 14.502
- 9.429
- 1.588
Kaynak kolpa calciomercato olsa doğru olabilirdi.Galatasaray, Rabiot için sözlü teklifini resmi teklife çevirdi. (@calciomercatoit)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak kolpa calciomercato olsa doğru olabilirdi.Galatasaray, Rabiot için sözlü teklifini resmi teklife çevirdi. (@calciomercatoit)
Avrupayi ne sandiniz, adami her yerde soyuyorlar30 euroya saç traşı olmak ne birader forumda bir yaşımıza daha girdik
Galatasaray, Rabiot için sözlü teklifini resmi teklife çevirdi. (@calciomercatoit)
Nelsson u kesmiş okan. bu habere bile sevinemedimGalatasaray, Rabiot için sözlü teklifini resmi teklife çevirdi. (@calciomercatoit)
Katılıyorum.Point hoteli satsın gerekirseYetmez bir ortasaha bir Rafa gibi her maç gol asist üretecek bir adam lazım. Dursun tüm tuşlara bassın
türkiye'de 30 euro'ya organ nakli yaptırılır yaw :dd30 euroya saç traşı olmak ne birader forumda bir yaşımıza daha girdik
Davinson geliyor ya onun yolunu yapıyor bence.Nelsson u kesmiş okan. bu habere bile sevinemedim
Yok yav hep dursundan ceza alıyom diyonda degisikliklik olsun diye dedimProfilime giriyorsun bir önceki mesajıma bakıyorsun hemen. Kimseye söyleme yalnız.

Allahım noluyor hermoso+rabiot mu biri beni tokatlasın
jk den 5, yb dan 2 macta 4, hazirlik maclari saymiyorum bile gelen giden 3-4 gol sokdu, orta saha hala bombos, rezil ettiler bu daha baslangici, kötü günler bizi bekliyor siz derbiyi bekleyinhermoso neden geliyor
savunmaya ihtiyaç mı var
bu hala Romaya yakin diyor