Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hermoso bitti haberlerine inanmıyorum. Doue süreci de ortada, geliyordu uçakta idi. Uçak planlaması bir şey ifade etmiyor şimdi için. Binsin o zaman ifade eder.
hermoso galatasaray'a hayırlı olsun fotoğraf var bende
süreç olumsuz ilerlemesin diye paylaşmıyorum

Hermozo formayı giyene kadar inanmam! İsmail de öyle.

Bu hermoso Madridde solbek değil ama Sağbek oynamış bazen. Gelirse beklerden birini alır, stoperde oynatmaz belkide

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ihtiyaç eğer ihtiyaç ise ihtiyacını karşılamalısın
ama ihtiyaç, ihtiyacın değil de hayali bir şeyse karşılamamalısın

yani demem o ki sen elmayı seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda değil
Hayal ettiğin şeyin belki de farkında olmadığın gerçek bir ihtiyaç olduğunu o hayali yaşarken anlayabilirsin.

Elma beni sevmese de o elma bana o vitaminleri öyle ya da böyle verecek. Tüketebilene...

Okan hocanın hala kredisi var ama takımı düzeltemezse Roger Schimidt'e çökmek lazım
Bu forumda benden daha Okancı olan bir kişi yok, Okan Hoca maalesef tüm kredisini Young Boysa bu şekilde elenerek bitirmiştir. Şuan hala takımın başında olması skandal dır.

Bu cherki kanat değilmiş ki yav herif 10 numara ben arfa familyasından driblingci

Ertan yarın akşam saat 20:00'da istanbul'da olacaklar yazmış 20'de gelmezse erto hakkında çok sert yorumlarda bulunacağım.

Bu hermoso Madridde solbek değil ama Sağbek oynamış bazen. Gelirse beklerden birini alır, stoperde oynatmaz belkide

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu sitenin verilerine bakarsak sağ bek çıktığı maç görünmüyor, belki maç içi geçişlerde sağ bek oynamıştır ki sol bek izlediğim çok maçı var
1725127723189.webp

Alisson

Jelert Sanchez Hermoso Jacob

Lucas Rabiot

Cherki Sara Baris

Icardi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt