Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.538
- 106.165
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demeyelim öyle onu deyince hakaret etmiş oluyormuşuz öyle birine yaptigini dedik diyeHarcanan ve harcanacak +15 bonservisle fransa 2den 2 orta saha, 2 bek, 1 kanat alirdik.
Garip. Ariasin menajeri kim
Yok tabi ki alabilirsin ama işleyen düzene bu kadar çomak sokmazsın. Zaha ve Angelino transferlere inanamamıştım ilk açıklandığında. İkisi de çok büyük isim ve elit oyuncular.Ne yapalim renktas kerem oynucak diye adammi almayalim
Ozaman barcelona mal ronaldinho varken messiyi getirdiler
Madrid gidip mbappe aldiginda kimse rahatsiz olmusmudur
Yada Haland city yaptiginda
Profosyenel sen kim gelirse gelsin oynayip formayi alacaksin kimsenin genc kiz triplerini cekecek hali yok ucretin azsa git konus
Ya topunu oyna yada cek git ne lan bu ergen tripleri anaokulumu burasi
Topçu oğlu topçu olduğu için ilgilenmeyiz reis. Yok mu elinde topçu olmasa nalbur olacak biri? Onu alırız çünkü
Keremi yollayıp Haraslin+Sallai almak lazımdı yaTopçu oğlu topçu olduğu için ilgilenmeyiz reis. Yok mu elinde topçu olmasa nalbur olacak biri? Onu alırız çünkü
Düsmanlık gözüne perde indirdi demek 55 maclik maratonda 2 kisiyle napcaz la herif gidiyor tamamda boslukmu kalacak ora yaniZaten ikiydi pek bir şey değişmez.
Kanat lazım diyorum zaten ama önce elde kanat olmayanlar gitmeli.Düsmanlık gözüne perde indirdi demek 55 maclik maratonda 2 kisiyle napcaz la herif gidiyor tamamda boslukmu kalacak ora yani
Bu saate kadar düşünmemişler bu saatten sonra düşünmeleri bize yeni Sergio kazandırır verim alma ihtimalimiz yokDüsmanlık gözüne perde indirdi demek 55 maclik maratonda 2 kisiyle napcaz la herif gidiyor tamamda boslukmu kalacak ora yani
Zaman yokki sence bunlar birini alabilir mi hayır boş kalacak orasıKanat lazım diyorum zaten ama önce elde kanat olmayanlar gitmeli.![]()
Sal artık şu fm'de kullandığın oyuncuları.
Bizim maçta ve turnuvada iyiydi reisSal artık şu fm'de kullandığın oyuncuları.
Bunlar dışarı cikti mi yapamıyor. Kendi ülkelerinde sistem içinde parliyorlar. Bizde sistem yok bireysel yetenekle götürüyoruz o yüzden 2 maça çöp yapılır devre arası kiralık göndeririz başka takıma.Bizim maçta ve turnuvada iyiydi reis