Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapalim renktas kerem oynucak diye adammi almayalim

Ozaman barcelona mal ronaldinho varken messiyi getirdiler

Madrid gidip mbappe aldiginda kimse rahatsiz olmusmudur

Yada Haland city yaptiginda

Profosyenel sen kim gelirse gelsin oynayip formayi alacaksin kimsenin genc kiz triplerini cekecek hali yok ucretin azsa git konus

Ya topunu oyna yada cek git ne lan bu ergen tripleri anaokulumu burasi
Yok tabi ki alabilirsin ama işleyen düzene bu kadar çomak sokmazsın. Zaha ve Angelino transferlere inanamamıştım ilk açıklandığında. İkisi de çok büyük isim ve elit oyuncular.

O bölgeye yoğunlaşacağına orta sahadaki sorunu çözmek daha doğru olurdu.

Ben şu transfer sezonunda Kerem A. ve Nelsson 'un satılması gerektiğini söylüyordum fakat geldiğimiz noktada biz adama mecbur kaldık resmen.

Ben kabulüm bu sezonu yakalım ama gidip Sergio gibi 2 sezondur yatan adamları bu takıma almasınlar şu lig içerisinde şuan ki kadro ile çıkacağın final maç sayısı en fazla 10 maç ve bu maçlar genelde psikoloji ile yönetilen maçlar istemiyorum Jakops için 10, Arias a 10 bu kadar paranız vardı 3 aydır neyi beklediniz basıp alınacaktı resmen uçurumdan itiyorlar şuan takımı

Kadroyu bosaltikca boşaltıyoruz bakalım son hali ne olacak merak içerisindeyim. Sanki alabiliyorlar da habire gonderiyorlar

Ariasi istiyorsa okani bu gece kovun gitsin parasi varsa alsin hali sahada oynatsin

Lan adam kosamiyor guresci gibi bu adama bonservismi verilir adam 27 yasinda kontrati bitince 30 napcan nerene sokucan

Bu Hoca Galatasarayli mi eminmiyiz klubun altina dinamit koyuyor

Arias hakkında bilgim yok, tamamen nöbetteki yorumlara bakarak konuşacam.

Yanlış profil resmen. Bize kanatta çizgiyi kullanacak inceci adam lazım, gidip mücadeleci adam alıyoruz. Mücadele kısmını orta saha için istedik gittiler regista gibi oynayan Sara aldılar. Kanatta mücadeleci Barış var, diğer kanatta inceci biri lazım.

Hoca hala pres manyaklığından vazgeçek gibi değil 2 tane güreşçi kanatla rakibi niye açamıyoruz diye kıvranırız.

Zenci topçu gerekiyor. Futbola artık bu kardeşlerimiz hukmediyor

Oğlum bunlar o bilet paralarını bonservis ayağına aklama operasyonu mu çekiyorlar alooooo imdat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt