Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın 12de uefaya kadro kayıt işi bitiyor gelecek adam olursa bugün belli olur

Muslera

Ismail, Nelson,Davinson, Yelert

Sara, Rabiot, Torreira, Demirbay

BAY, Icardi, Kerem

Rabiotu alsak ortaya böyle bir kadro cikiyor. Icardi sakat olduguna göre onun yerine Batshuayi koyabiliriz, o da sakatlanirsa boku yeriz tabi orasi ayri mesele.

kulüpte sportif direktör eksikliği çok net belli oluyor

erden bey varken de demiştim saha içini hocayla ve yönetimle çift taraflı gerekirse tartışacak ve futbolu bilen biri lazım

mesela şu an hocaya müdahale lazım ama o yeterlilikte biri yok takımda

Muslera

Ismail, Nelson,Davinson, Yelert

Sara, Rabiot, Torreira, Demirbay

BAY, Icardi, Kerem

Rabiotu alsak ortaya böyle bir kadro cikiyor. Icardi sakat olduguna göre onun yerine Batshuayi koyabiliriz, o da sakatlanirsa boku yeriz tabi orasi ayri mesele.

Benim gözler kadroda 1 fazla oyuncu sayıyor yaşlandık sanırım..

Arda Turan'a rica edelim 5 dakika teknik direktörlüğü bırakıp şu milli arada oyuncu ikna etmek için bizim adımıza gidip gelsin.

Ön tarafta 3 oyuncu kaybettik. Tete, Zaha, Ziyrech. Bu adamlar uzun maratonda ve Avrupada iyi kötü iş yaptılar 26 gole katkı verdiler. Bu adamların yerine kimseyi almadık. Yunus geldi ama ne yapar bilmrm belki 0 golle bititir. En az 2 ofansif oyuncu almsmız lazım bana göre. Gol asist yapacak oyuncular gerekiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakops alkol problemi varmış falan filan
Cem uzan paylaşım yapmışmış
Bir başkası da bu durumu doğrulamışmış
Alkol probleminden dolayı zamanında kadro dışı bırakılmışmış
Kemküm kem küm falan da filan

😶☹️☹️
Hikaye yav bu sene herşey abartılıyor kulübün altına dinamiti döşediler iyice metacands dedi dün abartıldığı kadar değil diye icardi torerira nasılsa oda öyle diye

Jakobs ile transferi kapattık açıklamasına hazır olun bence. Okan Okanoğlu, Hamza gibi içimizden çözeceğiz kadro yeterli diyecektir.

Sonra ilk Başarısızlıkta, okanı kovarlar zaman kazanmak için.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön tarafta 3 oyuncu kaybettik. Tete, Zaha, Ziyrech. Bu adamlar uzun maratonda ve Avrupada iyi kötü iş yaptılar 26 gole katkı verdiler. Bu adamların yerine kimseyi almadık. Yunus geldi ama ne yapar bilmrm belki 0 golle bititir. En az 2 ofansif oyuncu almsmız lazım bana göre. Gol asist yapacak oyuncular gerekiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bişey diyeceğim tete tartışılır zaha ve ziyechi çok sevmemde hatta zahayı çok fazla seven biri olarak diyorum bu kadar kanat olması iyi değildi ayrıca zaha da ziyexhte çok tripli adamlar oynamadıklarında sorun oluyor ikiside gidebilir aslında adam gibi sol kanat geleceğini bilsem keremi de gitsin derim

"Hakim Ziyech, Galatasaray'dan ayrılarak Ajax'a dönmek istiyor. Faslı milli futbolcu, Instagram hesabından Galatasaray ile ilgili tüm fotoğrafları sildi. Hollanda'da transfer dönemi 2 Eylül'e kadar devam ediyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt