Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-3 oynayıp barışı kanat bek yapalım net katkı alırız sağ tarafta jacobsya solda çok dengeli olur

Et hayranlarının gözü yaşlı pıt pıt

"Olympiakos, Galatasaray'dan Hakim Ziyech için yeni görüşmeler yaptı ve görüşmeler olumlu geçti."

Et hayranlarının gözü yaşlı pıt pıt

Şimdi bu biletlerin karaborsaya düşmesinde erden başkanın mi payı varmış. Ben bu şekilde anladım. Bu adam gecesini gündüzüne katmis. Geçmişte emre akbaba, falcao gibi adamlar için para vermiş. Bu şekilde bir olusum içinde olmasına asla ihtimal vermek istemiyorum. Fatih Altaylı kanıtı belgesi olmadan sürekli sallamaya başladı.

Şimdi bu biletlerin karaborsaya düşmesinde erden başkanın mi payı varmış. Ben bu şekilde anladım. Bu adam gecesini gündüzüne katmis. Geçmişte emre akbaba, falcao gibi adamlar için para vermiş. Bu şekilde bir olusum içinde olmasına asla ihtimal vermek istemiyorum. Fatih Altaylı kanıtı belgesi olmadan sürekli sallamaya başladı.
Yok Altaylı’nın söylemek istediği bu skandalı ortaya çıkarıp medyaya servis eden erden Timur’muş. Yani dursun öyle düşünüyormuş

Yok Altaylı’nın söylemek istediği bu skandalı ortaya çıkarıp medyaya servis eden erden Timur’muş. Yani dursun öyle düşünüyormuş
Ben yanlış anladım. O halde ise erden başkan hala mevcut yönetime göre Galatasaray menfaatleri için çalışıyor.

benim için bütün yöneticiler aynıdır üstat.

hiçbiri de umurumda değil

birbirlerini yesinler.

Dursunun yanındaki adamı kovacağına, erdenle görüşmesi komik bayağı

Erdenin hala bu kdr skandallara konu olan adamla görüşmesi de ayrı komedi

erden timur da dursunla görüşecekse biz kime güveneceğiz allah aşkına ya

benim için bütün yöneticiler aynıdır üstat.

hiçbiri de umurumda değil

birbirlerini yesinler.

Dursunun yanındaki adamı kovacağına, erdenle görüşmesi komik bayağı

Erdenin hala bu kdr skandallara konu olan adamla görüşmesi de ayrı komedi

Erden Timur karalama kampanyasına hoşgeldiniz!

AKILLANMAYACAKSINIZ!!!!

ha içden içe okancısındır dursuncusundur, erden düşmanısındır dübrün söykemeye yetmediği için hemen sazan gibi atlıyorsundur ona birşey diyemem!

Hak yaşananlar bu taraftara!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt